24-04-2020, 19:13
Skąd to poczucie wyzszosci? Skad te przemyslenia wprost spod budki z piwem? Bez zlosliwosci oczywiscie.
|
Koronawirus
|
|
24-04-2020, 19:13
Skąd to poczucie wyzszosci? Skad te przemyslenia wprost spod budki z piwem? Bez zlosliwosci oczywiscie.
24-04-2020, 21:23
(24-04-2020, 17:32)Nfsfan83 napisał(a): Jedyne co wytwarza to fale emigrantów... którzy nic nie wniosą do Europy, oprócz zasyssania socjalu i i nowych gwałtów.To co? Pełna sterylizacja by się nie rozmnażali.
24-04-2020, 22:23
A kto zadecyduje o tym czy TY masz prawo się rozmnożyć?
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
24-04-2020, 23:01
Kto ja? Ludzie w EU sami się wysterylizują technologią i jedzeniem. Nie trzeba dodatkowych środków.
24-04-2020, 23:35
(24-04-2020, 19:13)Ethan napisał(a): Skąd to poczucie wyzszosci? Skad te przemyslenia wprost spod budki z piwem? Bez zlosliwosci oczywiscie. Takim wpisem kolega liczył na gros punktów reputacyjnych, oczywiście. Widać wirus w różny sposób daje znać o sobie, o czym zresztą donoszą media. Na marginesie i całkiem serio. Jeden z członków mojej rodziny został uratowany przez polskiego lekarza o ciemnej skórze (chodziło o poważną operację). Wcześniejsze poglądy „kuzyna” w lot uległy szczerej metamorfozie. Life is brutal. Spadam stąd. W soboty / niedziele łaknę odpoczynku od kompa. Niech wirus odejdzie, a korona zostanie.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.
25-04-2020, 12:01
Nikt nie mówi, o żadnej steryliacji, choć to nie głupi pomysł Wolfman, w krajach najbiedniejszych, dzięki temu, rodzina zamiast np 8 dzieci będzie miała np max 4 i będzie większa szansa, że ta 4 przeżyje i nie będzie głodna. Podobno teraz idzie fala głodu w afryce... bo susze... które są wynikiem ocieplenia. Wirus, pokazał jeden paradoks największe skupisko i śmiertelność jest w usa, a niby kraj taki bogaty... naturalna selekcja? #Daras czy ten lekarz wykształcił się w Polsce, studiował tutaj, wnosi coś do tego kraju? wiadomo, że tak. Co innego fachowcy co innego "zassysacze socjalu" Life is very brutal: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Wrocilam-Nie-chcielismy-zyc-jak-Australijczycy-Zawroceni-7782610.html cyt: " ... Australia nie chce obywateli chorych, starych i bezproduktywnych. W sumie nie ma się czemu dziwić, pragną zaprosić do swojego raju ludzi przynoszących »zysk«, a nie tych, których utrzymanie będzie kosztowne (...)"
25-04-2020, 16:25
Tym prymitywnym ludziom potrzeba edukacji. Tak by przestali się pruć na potęgę każdy z każdym, byle gdzie, aby było więcej. Potem 5 latek bierze spluwę i zabija innego dzieciaka w inicjacji lub dla garści drobnych.
Nie wiem skąd te dane o "pruciu się na potęgę", ale są przestarzałe. Tak o 60 lat.
Kino domowe
LG OLED 83 C3 Marantz SR 5015 Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA SVS SB-1000 Panasonic DP-UB820 Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
25-04-2020, 17:30
(25-04-2020, 16:25)Wolfman napisał(a): Tym prymitywnym ludziom potrzeba edukacji. Edukacja, zawsze, obojętnie w jakim okresie ludzkości, była i jest wrogiem wszelkiej maści szamanów, purpuratów wszelkiego rodzaju religii, kacyków, dyktatorów itp. kreatur. Ciemne, niewykształcone masy, to jest to, co ich utrzymuje przy życiu, Chociaż.... Śmiali się z Kima, a jego już ni ma
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |