Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Koronawirus

Strony (70): « Wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 ... 70 Dalej »

Wątek zamknięty 
Opcje tematu
Koronawirus
Offline Daras
Posting Freak
Liczba postów: 2,317

27-01-2021, 22:30 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2021, 22:38 przez Daras.)
Ja z kolei znam osoby, które sporo łagodniej przeszły „Covid”* niż opisani przez Ciebie bohaterowie akt wyszczepienia.

* Słówko Covid ująłem w cudzysłów, gdyż nawet eksperci poddawali w wątpliwość wiarygodność testów PCR. Ze swojego podwórka pamiętam panią wymazywaną dzień po dniu, zatem kilkukrotnie. Jak w loterii: plus – minus, plus – minus.

Na marginesie. Wyrazy "wymazać" / "wyszczepić" robią furorę. Złotouste elity niezmiennie pracują nad retoryką. Proces trwa od dawna...

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

10-02-2021, 10:10
Wchodzę na onet czyli niemieckie g...o, a tu czarno bez żadnych nowych informacji o tysiącach trupów na ulicach i w domach, oraz nowych zarażonych czy szykanowaniu polskich produktów, by wuj helmut miał monopol na wszystko. Coś pięknego, jeszcze jak włącze piękną polską tv i też będzie czarno bez info o covid i reklam farmaceutycznych to powiem, że Polska robi się pięknym krajem.

Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

10-02-2021, 10:35
To tylko prywatne media się buntują, bo nie chcą płacić tego podatku. Na państwowych spokój.
Najlepiej dla prywatnych mediów to pewnie by było, jakby to Polska dopłacała. Szajba im do łba skoczyła.

Offline Wolfman
Posting Freak

10-02-2021, 10:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2021, 10:50 przez Wolfman.)
Nie jestem przekonany czy im też nie smarowali pod stołem, gdyż namiętnie pisali o koronce dniami i nocami te swoje wypociny oraz filmiki na yt. Opisując krajobraz jak w serialu TWD. Swoją drogą, to absurd, że rząd może mieć swoje media, które opłaca z naszej kasy. Polska zniknęła raz nie bez powodu z mapy.
Ja tam chętnie dorzuciłbym mediom jakieś drobne by ścieku nie puszczały i syfu od korpo farmaceutycznych

Offline piti198
Posting Freak
Liczba postów: 1,832
Reputacja: 84

10-02-2021, 11:04
Odnośnie państwowych mediów, to ja tam tylko oglądam TVP Historia i TVP Kultura, czasem jakiś film na TVP 1, 2. A propagandowych wiadomości rodem z PRLu nie tykam.
(10-02-2021, 10:50)Wolfman napisał(a):  syfu od korpo farmaceutycznych
To fakt. Ostatnio coś namnożyło się reklam jakichś leków i innych specyfików.
Ogólnie to taki odpoczynek od mediów głównego ścieku powinien trwać przynajmniej z miesiąc.

Offline Nie_zbieram_ale_lubie
Stały bywalec
Liczba postów: 347
Reputacja: 15

10-02-2021, 14:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2021, 14:57 przez Nie_zbieram_ale_lubie.)
To czemu się emocjonujesz takimi pierdołami?
Tym bardziej, iż wiadomo, że wystawią społeczeństwu rachunek w postaci zwiększonych podatków. Przwdziwe problemy i zagrożenia zdaja sie być chyba oczywiste.
Gndzieniegdzie mòwi się już otwarcie, że kolejny rok spędzimy w zamknięciu. A za rok pewnie "przyjdzie" kolejny, bardziej groźny szczep wirusa.
W ROI lockdown zapowiedziany na kolejne 4 miesiące, a tak naprawdę na kolejny rok (luty 2022).

https://www.dublinlive.ie/news/dublin-news/lockdownireland-restrictions-enddate-level5update-leovaradkar-19806639#source=push

Edit:

Tzn jak sie uprzesz to mozesz wyjechać na wakacje, ale kara wlasnie z 500 podskoczyla na 2000 euro. A to jeszcze nie koniec.

https://m.independent.ie/news/fine-for-non-essential-travel-abroad-to-increase-to-2000-40075139.html?utm_source=xtremepush&utm_medium=webpush&utm_campaign=+Fine+for+non-essential+travel+abroad+to+increase+to+%E2%82%AC2%2C000+%28xtremepush+%235257572​1%29&utm_term=notification+%23589394008_1865919787&utm_content=A

Offline Wolfman
Posting Freak

10-02-2021, 14:58
Jestem za tym co piszą , że do 2025. Kto się emocjonuje

Offline Daras
Posting Freak

10-02-2021, 19:08
Czyżby wizja Szulkina z roku 1982  sprawdziła się? Proszę obejrzeć ten klip do końca, a najlepiej cały film.

„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.

Offline Wolfman
Posting Freak

10-02-2021, 20:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2021, 20:11 przez Wolfman.)
https://www.polishexpress.co.uk/10-lat-wiezienia-za-zatajenie-podrozy-z-czerwonej-strefy-minister-zdrowia-oglosil-nowe-zasady-wjazdu-do-uk
Skisłem , korono--pier....c Big Grin

Offline Daras
Posting Freak

27-02-2021, 01:02

Strony (70): « Wstecz 1 ... 15 16 17 18 19 ... 70 Dalej »

Wątek zamknięty 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku