10-02-2025, 14:28
Niech któryś z "krytków" zrobi własną wersję tekstu do filmu swojego, nagra to lektor profesjonalny to zobaczymy... no dalej panowie do dzieła
czekam...

Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich
|
10-02-2025, 14:28
Niech któryś z "krytków" zrobi własną wersję tekstu do filmu swojego, nagra to lektor profesjonalny to zobaczymy... no dalej panowie do dzieła ![]()
Szkoda mi kasy, ale gdybym już to robił, to bym zrobił tak, żeby były konkretne powody by po taką ścieżkę sięgać, a nie powody do siarczystych facepalmów ![]()
Dla ciekawości Commando Scena dodatkowa nr 1: Commando Scena dodatkowa nr 2:
11-02-2025, 19:39
(10-02-2025, 14:52)Nfsfan83 napisał(a): dzień bez "facepalm" ze względu na mnie to dzień stracony ha ha ha Poprawione ![]()
Tak wogole możecie mi zarzucać to i tamto, ale to był mój projekt i ja jestem z niego bardzo zadowolony. Mistrz Gudowski się zgodził to już sukces, mam 2 filmy z fajnym czytaniem i klimatem oraz dobrymi tekstami, szczególnie w PU, w Commando też żarty sa dobre. "Uważaj na kutry"
Chłop powiedział światu, że z własnej kasy zlecił profesjonalnemu lektorowi, żeby mu nagrał ścieżki do jego ulubionych filmów i bardzo się tym jara, myśląc, że świat mu odpowie "spoko, good for you man, enjoy!" Tymczasem świat: e, ujowe, ja bym zrobił tak i srak, generalnie to źle wydałeś swoje piniondze, powinieneś to zrobić inaczej, pokazałbym ci jak, ale nie. Intermet, internet, łączy ludzi, ludzi, internet, internet.... ¯\_(ツ)_/¯ Spoko pomysł i ciesze się, że udało ci się to zrealizować ![]()
Kino domowe
LG OLED 83 C3 Marantz SR 5015 Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA SVS SB-1000 Panasonic DP-UB820 Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
pearlzfan dzięki za miłe słowa jak to nie szydera ( bo tutaj już się gubię czasami) no ja mam coraz grubszą skórę z wiekiem więc nic mnie raczej nie rusza, a temat był aby ktoś może się chciał dołożyć ale też nie mam do nikogo żalu czy coś. Bo nie każdy musi lubić te filmy i tego lektora. A jestem dumny z jednej rzeczy, udało mi się tak odmłodzić głos Macieja, że prawie jak najlepsze lata tvn 2004-2014 jak on czytał. mój mix lepszy niż to co w tv czasem dają ![]() Cytat:Tymczasem świat: e, ujowe, Sorry, ale nie mam w zwyczaju chwalić rzeczy, które uważam za "missed opportunity". Nieważne czy to będzie ściezka lektorska, czy film z Alaski ![]()
12-02-2025, 08:40
@pearlzfan Czyli jeśli uważam, że ktoś coś kompletnie skaszanił, to i tak mam to chwalić, bo facet wydał swoją kasę tak, jak chciał? No sorry, ale na forum dyskusyjnym dziele się zarówno pozytywnymi, jak i negatywnymi spostrzeżeniami. A fan Need for Speeda sam sobie dokłada pisząc takie absurdy: (11-02-2025, 21:23)Nfsfan83 napisał(a): A jestem dumny z jednej rzeczy, udało mi się tak odmłodzić głos Macieja, że prawie jak najlepsze lata tvn 2004-2014 jak on czytał. Realizować taką akcję dla "głosu", którego później samemu i tak się poprawia na komputerze. Tak, to miało sens ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |