05-12-2024, 19:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2024, 19:02 przez Mierzwiak.)
Haha, nowe wydanie Leona to ta sama akcja jaką Warner odstawił z Wejściem smoka - dwie wersje filmu jako całkowicie osobne pliki upchnięte na jednej płycie:
Kod:
DISC INFO:
Disc Title: LEON
Disc Label: LEON
Disc Size: 96,710,481,059 bytes
Protection: AACS2
Extras: Ultra HD
BDInfo: 0.7.5.6
TrueHD/Atmos + seamless branching powoduje dropy audio w bitstreamingu na części sprzętów, ale to nie powód aby odwalać takie cyrki.
Czyli czekamy na definitive edition od Sony, z dodanym DV i "oryginalnym" dźwiękiem.
Pieniądze zaoszczędzone, a szkoda, bo "nakręciłem" się na to wydanie. Zamiast dodawać dwie płyty BD, mogli dać drugą UHD. Przecież ci, co kupili/kupią to wydanie, to ze względu na UHD, a nie BD.
(06-12-2024, 11:21)misfit napisał(a): Czyli czekamy na definitive edition od Sony, z dodanym DV i "oryginalnym" dźwiękiem.
Sony to wyda chyba tylko w USA. Taki drobny szczegół - czy oni czasem nie mają zmienionego tytułu? Ktoś się orientuje, jak jest w wydaniu z 2017?
(05-12-2024, 19:02)Mierzwiak napisał(a): Haha, nowe wydanie Leona to ta sama akcja jaką Warner odstawił z Wejściem smoka - dwie wersje filmu jako całkowicie osobne pliki upchnięte na jednej płycie:
Kojarzę, że Fox (stare dzieje) chyba zrobił podobnie z Independence Day.
Definitywnie nie jest to Definitive Edition. Też mi chodziło po głowie to wydanie ale mam już zwyklaka od Studio Canal i wyglada, że to będzie moje definitive edition na jakiś czas