Znalazłem chwilę wolnego czasu na wrzucenie tego co doszło od ostatniej aktualizacji:
Na początek zwykłe wydania blu-ray. Górny rząd bez pl, dolny wydania polskie.
Steelbooki od zavvi z wyjątkiem IT z francuskiego amazona:
Kolekcja steelbooków Monty Pythona. Święty Graal z amazon UK pozostałe dwa z zavvi:
LA Confidential od zavvi:
Fright Night (niestety nie załapałem się na steelbooka), Nieśmiertelny - mediabook studiocanal z amazon.de:
TARANTINO XX. Jest to wydanie niemieckie. Jakiś czas temu było dostępne w promocji za 33 euro na amazon.de
Dwie perełki od ARROW - DONNIE DARKO i THE THING w wydaniach kolekcjonerskich:
The Thing miałem zamówione na amazonie. Niestety film przyszedł jak to od nich w tekturowej kopercie i pudełko z filmem miało pęknięty grzbiet. Napisałem do amazona i w związku z tym dostałem zwrot połowy kosztów zamówienia. Dokupiłem pudełko na allegro i już jest ok.
Na początek zwykłe wydania blu-ray. Górny rząd bez pl, dolny wydania polskie.
Steelbooki od zavvi z wyjątkiem IT z francuskiego amazona:
Kolekcja steelbooków Monty Pythona. Święty Graal z amazon UK pozostałe dwa z zavvi:
LA Confidential od zavvi:
Fright Night (niestety nie załapałem się na steelbooka), Nieśmiertelny - mediabook studiocanal z amazon.de:
TARANTINO XX. Jest to wydanie niemieckie. Jakiś czas temu było dostępne w promocji za 33 euro na amazon.de
Dwie perełki od ARROW - DONNIE DARKO i THE THING w wydaniach kolekcjonerskich:
The Thing miałem zamówione na amazonie. Niestety film przyszedł jak to od nich w tekturowej kopercie i pudełko z filmem miało pęknięty grzbiet. Napisałem do amazona i w związku z tym dostałem zwrot połowy kosztów zamówienia. Dokupiłem pudełko na allegro i już jest ok.