20-08-2024, 21:57
Wielkie dziękz za tyle miłych komentarzy! 
No niestety. Na bezrybiu i rak ryba
Muszę przyznać, że dzięki tym remasterom nawet polubiłem "Batmany" Schumachera, a myślałem, że to niemożliwe
Nie oglądałem starego transferu do "Batman Returns" (z starszych widziałem tylko "Batman & Robin") bo tego samego dnia gdy sprawiłem sobie to wydanie, dotarły do mnie również płytki z remasterami. Może zrobię sobie porównanie w najbliższym wolnym czasie, chociaż jak wspominałem, dla mnie "Powrót" wygląda przepięknie w tym remasterze i chyba nawet nie zauważyłem black crusha.
Jops, ze slipem i bookletem!
(książeczki w środku to takie moje małe zboczenie i np. kiedyś gdy jeszcze miałem możliwość robienia zakupów z angielskiego ebaya to kupowałem te same filmy, które już miałem tylko dla bookletów, których nie było w moich wydaniach filmów. Książeczki przekładałem do swoich wydanek, a filmy opychałem gdzieś po Allegro i Olx
. Dzisiaj wiem, że był to błąd i dodatkowa płytka by nie zaszkodziła bo niektórych filmów już raczej z ARROW nie dostanę jakby jakiś dysk zaliczył zgon.
Alien i Predzio to były by moje pierwsze UHadkowe zakupy

(20-08-2024, 07:27)Juby napisał(a): I mimo to kupiłeś T2 na Blu-ray
No niestety. Na bezrybiu i rak ryba

(20-08-2024, 07:27)Juby napisał(a): Filmy Schumachera wyglądają obłędnie w remasterach, ale już dwa pierwsze Burtona zdecydowanie wolę w starszych wersjach (nowe mają skopaną kolorystykę i black crusha na Blu).
Muszę przyznać, że dzięki tym remasterom nawet polubiłem "Batmany" Schumachera, a myślałem, że to niemożliwe
Nie oglądałem starego transferu do "Batman Returns" (z starszych widziałem tylko "Batman & Robin") bo tego samego dnia gdy sprawiłem sobie to wydanie, dotarły do mnie również płytki z remasterami. Może zrobię sobie porównanie w najbliższym wolnym czasie, chociaż jak wspominałem, dla mnie "Powrót" wygląda przepięknie w tym remasterze i chyba nawet nie zauważyłem black crusha.(20-08-2024, 07:27)Mefisto napisał(a): Samurai reincarnation widzę ze slipem - farciuch
Jops, ze slipem i bookletem!
(książeczki w środku to takie moje małe zboczenie i np. kiedyś gdy jeszcze miałem możliwość robienia zakupów z angielskiego ebaya to kupowałem te same filmy, które już miałem tylko dla bookletów, których nie było w moich wydaniach filmów. Książeczki przekładałem do swoich wydanek, a filmy opychałem gdzieś po Allegro i Olx
. Dzisiaj wiem, że był to błąd i dodatkowa płytka by nie zaszkodziła bo niektórych filmów już raczej z ARROW nie dostanę jakby jakiś dysk zaliczył zgon.(20-08-2024, 07:27)Mierzwiak napisał(a): Jeśli kiedyś zdecydujesz się wejść w UHD to koniecznie zrób upgrade Aliena, Blade Runnera, wspomnianego Predatora i Hellboya.
Alien i Predzio to były by moje pierwsze UHadkowe zakupy
lupusartzzz.blogspot.com