19-04-2016, 18:11
Magazyn Kino jest od dawna na rynku. Obchodził już 50 lat. Zbieracie? Czytacie? Ja mam dopiero 3 numery, ale już jestem stałym czytelnikiem. CO sądzicie o tym magazynie?
|
Magazyn Kino
|
|
19-04-2016, 18:11
Magazyn Kino jest od dawna na rynku. Obchodził już 50 lat. Zbieracie? Czytacie? Ja mam dopiero 3 numery, ale już jestem stałym czytelnikiem. CO sądzicie o tym magazynie?
19-04-2016, 18:56
Ja kupuję od lat. Teraz myślę już by introligator połączył mi to w roczniki. Co do magazynu to jeden z niewielu dla miłośników kina w tym kraju. Jednakże Kina przez duże K. Ponieważ trudno nazwać to "magazynem dla każdego". Brakuje mi trochę Filmu dla równowagi i może Movie. Obecnie jednak złapałem sie na tym, że kupuję pismo i trochę za mało go czytam (już numer 4 a ja nie tknąłem 3-go :-P) Jednakże zamierzam nadrobić ;-). Oczywiście do Zestawu zawsze kupuję Ekrany, FilmPro oraz Film&TV Kamera.
19-04-2016, 19:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016, 19:02 przez Filmożerca Alan.)
Co to za magazyny? U mnie w kioskach nie ma :p A co do Kina, kiedy wychodzą nowe numer? Dzień tygodnia i który dzień najczęściej.
Do "kina" zaglądałem czasami w Empiku za studenckich czasów, ale nie było to szczególnie ciekawe doświadczenie ![]() Zdaje się, że ostatnim czasopismem, które kupiłem był jakiś egzemplarz "Teraz Rock" przeszło dekadę temu. Potem internet zabił we mnie całkowicie potrzebę zaglądania do gazet.
19-04-2016, 19:14
Kolega mówi że magazyn upada . Szkoda, dużo ambitnych filmów było i dużo się dowiedziałem. Przewiduje że jeszcze ze 2 lata.
19-04-2016, 19:18
A pamieta ktos gazete "Dvd Reporter"?o premierowych wydaniach na dvd i bluray,szkoda ze dlugo na rynku nie pociagneli :/ Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
19-04-2016, 19:24
Ja znalazłem po braciach "FIlm" i "ekran", widziałem sporo magazynów o filmach , ale większość upadła dosyć szybko (mimo braku netu ówcześnie). Obecnie również żadnego nie czytam, wiadomo net i szybszy dostęp do informacji
19-04-2016, 19:29
Jestem zwolennikiem papieru. Komiksy, gazety i książki only papier. A w Kinie dowiaduje się o filmach, których bym nie obejrzał (Ewentualnie kinowy ekspres. Pozdro dla fanów Dema) Poza tym większość mnie zainteresowała. Np. High Rise czy Mustang.
19-04-2016, 19:36
Ja kupowałem dosyć długo magazyn Dvd, video coś tam. Dodawali w późniejszych latach co mc alternatywy 4, cena podskoczyła grubo i przestałem kupowac
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |