28-02-2017, 18:57
Unboxing >> YouTube
|
Małe co nieco od Wolfman
|
|
28-02-2017, 19:01
To miałeś na myśli, większość wrzuca tutaj głównie front okładki w byle jakości i w zasadzie te fotki są bezużyteczne (nic z nich nie wynika poza zakupem filmu przez wrzucającego foto) i myślałem , że o takie guano Ci chodzi ![]() Ja używam tego programu, https://imgur.com/ Nie sprawdzałem czy coś takiego jest nawet, ten co używasz jest darmowy?
Amazon całość za 20 funta
Oglądałeś już Mermaid? Ja miałem nadzieje na coś w stylu Kung fu hustle czy shaolin Soccer, ale ten jest trochę inny. Trochę też miałem wrażenie ze dialogi nie za bardzo są zgranie z obrazem.
W dniu dzisiejszym moje początkowe zauroczenie wydaniami 4k uhd spadło do zera. W UK wrócili do tych tłustych paskudztw, w dodatku bez obwoluty plastikowej jakie miały cienkie wydania. Wyglądają ohydnie jak poprzednie wydania blu i dvd. Estetykę wydań przekładają nad funkcjonalność ich w marketach. W końcu dla nich się liczy tylko to, że klient ma płytę. Szkoda też, że okładki nie są samym tytułem i oznakowaniem wiekowym pokazywanym 100x + plus karteczka i rozkładany plakat z napisem od 12 lat, oraz nalepki na lodówkę. Kung fu wg okładki ma napisy. Trzej amigos mają tłoczone ślady po pociskach na okładce, oraz te "śliczne" czerwone "muszki"
14-03-2017, 17:10
Mam Three Amigos i kilka innych filmow od 101 Films. Podobają mi się grzbiety okładek, bo wszystko do siebie pasuje. Widać ze jest to czesc jakiejś kolekcji, gdy ma się tego więcej. Szkoda tylko ze każdy film, który mam nie posiada jakichkolwiek napisów. Podejrzewam ze w tym steelu Three Amigos też ich nie ma...?
14-03-2017, 17:56
Pojęcia nie mam, jeszcze nie otworzyłem. Zainwestowałem w dobrą kartę muzyczną zewnętrzną i podpinam laptop do tv, więc dawno już nie zwracam na polskie napisy. Napisy doczytuje mi do Powerdvd15 specjalny plugin
14-03-2017, 18:27
Chodziło mi ze w tym wydaniu nie ma żadnych, nawet angielskich. Wiem, że można wladowac z zewnątrz, no ale...
14-03-2017, 18:30
(14-03-2017, 18:27)paniron napisał(a): Chodziło mi ze w tym wydaniu nie ma żadnych, nawet angielskich. Wiem, że można wladowac z zewnątrz, no ale... ... właśnie dlatego ładuje z zewnątrz. Możesz angielskie, polskie i jakie tam chcesz wg upodobań. Jak go otworzę to napiszę tutaj czy posiada. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |