Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7 8 Dalej »

Meaner - Kolekcja

Strony (38): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 38 Dalej »

Opcje tematu
Meaner - Kolekcja
Offline Mierzwiak
Posting Freak
Liczba postów: 5,183
Reputacja: 277

15-04-2015, 08:42
(03-04-2015, 21:16)Mefisto napisał(a):  Uprzedzę od razu Gieferga i Mierzwiaka i powiem, że Lebowski ma wosk :>
Zapomniałeś o Powrocie do przyszłości Tongue

LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,284
Reputacja: 149

15-04-2015, 13:48
(15-04-2015, 08:16)Cisek napisał(a):  Hej. Powiedz proszę - czy Amerykanie mają defaultowo takie ładne wydania Gry o Tron, czy musiałeś specjalnie ich szukać? Chciałem uniknąć amaray'ów, a amazon.com nie informuje jednoznacznie o opakowaniu poszczególnych sezonów Sad .

Z choinki się urwałeś? Przecież to już 4 sezon i wszystkie zawsze tak samo wydawane. Smile

Odpowiedz
Offline Verrax
Stały bywalec
Liczba postów: 466
Reputacja: 43

15-04-2015, 17:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2015, 17:02 przez Verrax.)
(15-04-2015, 13:48)Mefisto napisał(a):  Z choinki się urwałeś? Przecież to już 4 sezon i wszystkie zawsze tak samo wydawane.  Smile

Tak było, tylko że teraz wersja USA dostępna jest również w Amarayu - LINK. Wersja digipackowa dalej stoi w ofercie Amazona, ale jest dwa razy droższa. Nie wiadomo teraz o co chodzi - czy całkowicie rezygnują z digipacków pierwszego sezonu w US na rzecz chudego amaraya, czy tylko wprowadzają tańszy zamiennik. Mi samemu brakuje sezonów 1 & 2, więc jeśli sprawdzi się scenariusz nr. 1 to trzeba będzie się pospieszyć z kupnem. Tongue

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

15-04-2015, 17:34
Chyba będzie tak jak mówisz. Czyli premiery będą się ukazywały dalej jak do tej pory w digipackach (mam nadzieję), natomiast z biegiem czasu różne reprinty będą już w amarayach. Już w ubiegłorocznym boxie sezonów 1-3 w UK serial też był w amarayach.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,284
Reputacja: 149

15-04-2015, 20:43
(15-04-2015, 17:00)Verrax napisał(a):  Nie wiadomo teraz o co chodzi - czy całkowicie rezygnują z digipacków pierwszego sezonu w US na rzecz chudego amaraya, czy tylko wprowadzają tańszy zamiennik.

Oczywiste, że to ta druga opcja. Po prostu kują żelazo i proponują pierdyliard różnych wersji tego samego. Poza tym w podanym linku dobrze widać, że to amaray, także problem kolegi dalej jest dla mnie niezrozumiały.

(15-04-2015, 17:34)meaner napisał(a):  Już w ubiegłorocznym boxie sezonów 1-3 w UK serial też był w amarayach.

W UK większość rzeczy jest w amarayach, także argument słaby.

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis

15-04-2015, 21:04
No zgadza się, ale przecież mogli wydać zbiorczy pakiet z digipackami tak jak to zrobili Niemcy.

Pewnie robią tak jak powiadasz. Tysiąc wersji, tak aby każdy mógł coś dla siebie wybrać. Przecież nie każdemu odpowiada umiejscowienie 8 digipacków a może i 10 (chodzą słuchy, że będzie i 10 sezonów). Jednak trochę miejsca będą zajmować.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis

29-04-2015, 19:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2016, 22:21 przez meaner.)
Jakiś czas temu przyszły nowe "ubrania" do pl płyt Piratów z Karaibów więc pora wstawić zdjęcia. Smile

Pogodziłem się z faktem, że nie kupię steeli z Futureshopa więc postanowiłem te kupić. W szczególności, że front jest ładny, gorzej z tyłem. Plus dodatkowo do każdej części płytka z dodatkami. Big Grin

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
[Obrazek: Pirates_of_the_Caribbean_The_Curse_of_th...255D_1.JPG] [Obrazek: Pirates_of_the_Caribbean_The_Curse_of_th...255D_9.JPG]

Piraci z Karaibów: Skrzynia Umarlaka
[Obrazek: Pirates_of_the_Caribbean_Dead_Man%2527s_...255D_1.JPG] [Obrazek: Pirates_of_the_Caribbean_Dead_Man%2527s_...255D_9.JPG]

Piraci z Karaibów: Na Krańcu Świata
[Obrazek: Pirates_of_the_Caribbean_At_World%2527s_...255D_1.JPG] [Obrazek: Pirates_of_the_Caribbean_At_World%2527s_...255D_9.JPG]

Cała kolekcyjka piratów:
[Obrazek: th_Pirates_of_the_Caribbean_1_zpsygwpachw.jpg] [Obrazek: th_gif_zpsolxakxnt.gif]

Odpowiedz
Offline Sokal
Redaktor
Liczba postów: 952
Reputacja: 15

29-04-2015, 20:15
Też mam kilka zachodnich steeli, które kupiłem niby jako pudełka dla wersji PL. Ale... jakoś się nie mogę przemóc i nadal stoja obok siebie jedne i drugie. Jakoś nie umiem ich rozkompletowac. Jeśli już to zrobię to zapewne do szuflady pójdzie zachodnia płyta w polskim amarayu - w sensie nie pozbede się ich na wypadek gdybym kiedyś chciał je na nowo skompletować (pl do pl, zachód do zachodu). Po prostu boję się takich nieodwracalnych działań.

A piszę o tym, bo ciekaw jestem jak Ty masz? Ewentualnie inni (chociaż nie chcę zasmiecac Twojego wątku opiniami innych).

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis

29-04-2015, 21:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-04-2015, 21:29 przez meaner.)
Osobiście nie mam większych wyrzutów sumienia, że wydanie jest rozkompletowane. Smile
Staram się płytek nie sprzedawać, ale jak już leży dłuższy czas i wiem, że tylko będzie się kurzyła to naturalnie idzie pod młotek.
Natomiast co do PL animacji to tutaj zostawiam sobie PL okładkę a płytkę z UK sprzedaję. Tak jakoś dziwnie. Smile

Odpowiedz
Offline Sokal
Redaktor
Liczba postów: 952
Reputacja: 15

29-04-2015, 21:22
Dziękuję za odpowiedź :-)

Odpowiedz
Strony (38): « Wstecz 1 ... 6 7 8 9 10 ... 38 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku