Filmem, który zrobił na mnie na początku takie wrażenie był Łowca androidów
Mimo tylu lat na karku wstęp robi fantastyczne wrażenie. Jeśli chodzi o sprzęt to LG 65C9 wraz w Samsungiem n950. Mieszkam w bloku a chciałem poczuć chociaż namiastkę Atmosa. Odtwarzacz UBP x700 Sony. Przymierzam się do kalibracji tv przez skalibruj.pl bo mimo wszystko mam wrażenie, że sporo tracę w trybie kino domowe. Mam nadzieję, że może ktoś na forum mnie uświadomi, czy rzeczywiście warto to zrobić.
Raczej skupiam się na wydaniach UHD, chociaż biorąc pod uwagę ilość wydań z napisami polskimi nie można sobie na wiele pozwolić. No i są tytuły, które można dostać tylko na blu ray.
Mimo tylu lat na karku wstęp robi fantastyczne wrażenie. Jeśli chodzi o sprzęt to LG 65C9 wraz w Samsungiem n950. Mieszkam w bloku a chciałem poczuć chociaż namiastkę Atmosa. Odtwarzacz UBP x700 Sony. Przymierzam się do kalibracji tv przez skalibruj.pl bo mimo wszystko mam wrażenie, że sporo tracę w trybie kino domowe. Mam nadzieję, że może ktoś na forum mnie uświadomi, czy rzeczywiście warto to zrobić.Raczej skupiam się na wydaniach UHD, chociaż biorąc pod uwagę ilość wydań z napisami polskimi nie można sobie na wiele pozwolić. No i są tytuły, które można dostać tylko na blu ray.