Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Nasze kolekcje
« Wstecz 1 ... 4 5 6 7 8 Dalej »

Moja kolekcja dvd i bluray

Strony (12): « Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 Dalej »

Opcje tematu
Moja kolekcja dvd i bluray
czuubakka
Niezarejestrowany

23-03-2017, 22:57
accept Ty trzymasz filmy blu ray w opakowaniach foliowych? Na filmiku co umieszczałeś na początku wątku, mi się rzuciło w oczy.
Ciekawy masz avatar Big Grin

Pewnie jesteś zbanowany więc nie odpiszesz. Trzeba poczekać z kilka dni....
Kolekcję masz ciekawą...Ja Ci blu ray za 3 zł nie będę odprzedawał Big Grin

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

24-03-2017, 17:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-03-2017, 17:19 przez Gieferg.)
(23-03-2017, 21:18)accept2 napisał(a):  Podobno  mogę w swoim wątku pisać różne rzeczy. Dostaje bana za wszystko a teraz nawet postu nie mogę napisać. Zajrzyjcie właśnie teraz do kosza. Przy Przełęczy ocalonych napisałem, że dobrze, że mam dvd bo fotki jakie pokazują z bluray to kicha. I już post wylądował w koszu. Jest jeden przy-G-łup na tym forum i co zrobić. Jestem nielicznym chyba co zostali krytykiem forum. Tutejsze władze też z Pisu są bo cokolwiek napisać przeciwko od razu wyłączają. Pewnie to zaraz poleci do kosza a ja dostanę bana bo on tylko tak potrafi załatwiać sprawę. Do wiadomości władz. UWIELBIAM DVD!!!! I BĘDĘ OD WAS PO 3zł ODKUPOWAŁ BLURAYE!

Pewnie został uznany za złośliwy. Miałeś starcie z władzami już nie raz.
Tak przy okazji tej kolekcji filmów. Oglądałeś to w ogóle co posiadasz? Ja bym czasu nie miał.

(23-03-2017, 22:17)DanSavio napisał(a):  pana Steelbooka.

Do mnie pijesz? Jeśli tak to zabraniam pisać na forum? Może jeszcze moderuję treści i usuwam.

Temat Accepta, więc skoro go chwilowo nie ma (tydzień na przemyślenie swojego postępowania, choć wątpię, żeby to cokolwiek dało), będzie chwilowo zamknięty. Nie ma sensu żeby dłużej robił za piaskownicę.

G.

Odpowiedz
Offline accept2
Stały bywalec
Liczba postów: 347
Reputacja: 9

24-05-2017, 22:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-05-2017, 22:45 przez accept2.)
(24-03-2017, 17:06)wolfman napisał(a):  
(23-03-2017, 21:18)accept2 napisał(a):  Podobno  mogę w swoim wątku pisać różne rzeczy. Dostaje bana za wszystko a teraz nawet postu nie mogę napisać. Zajrzyjcie właśnie teraz do kosza. Przy Przełęczy ocalonych napisałem, że dobrze, że mam dvd bo fotki jakie pokazują z bluray to kicha. I już post wylądował w koszu. Jest jeden przy-G-łup na tym forum i co zrobić. Jestem nielicznym chyba co zostali krytykiem forum. Tutejsze władze też z Pisu są bo cokolwiek napisać przeciwko od razu wyłączają. Pewnie to zaraz poleci do kosza a ja dostanę bana bo on tylko tak potrafi załatwiać sprawę. Do wiadomości władz. UWIELBIAM DVD!!!! I BĘDĘ OD WAS PO 3zł ODKUPOWAŁ BLURAYE!

Pewnie został uznany za złośliwy. Miałeś starcie z władzami już nie raz.
Tak przy okazji tej kolekcji filmów. Oglądałeś to w ogóle co posiadasz? Ja bym czasu nie miał.

(23-03-2017, 22:17)DanSavio napisał(a):  pana Steelbooka.

Do mnie pijesz? Jeśli tak to zabraniam pisać na forum? Może jeszcze moderuję treści i usuwam.

Temat Accepta, więc skoro go chwilowo nie ma (tydzień na przemyślenie swojego postępowania, choć wątpię, żeby to cokolwiek dało), będzie chwilowo zamknięty. Nie ma sensu żeby dłużej robił za piaskownicę.

G.

Zabrakło piasku i znowu się pojawiam. Powiem tak, blokowanie juz nic nie pomoże. Stosujcie się do tego co napisaliście kiedyś, że w swoim wątku mogę się wypowiadać oraz prosić admina o kasowanie niechcianych postów. Proszę aby G. nie włączał się do dyskusji w moim wątku.

W czasie nieobecności tzn bylem tylko obserwowałem udało mi się kupić sporo płyt bluray. Ceny spadają lawinowo. To co zapowiedziałem już wcześniej, że bluray będą po 5-7zł powoli, powoli się sprawdza. Za to co widzicie na zdjęciu zapłaciłem 115zł z wysyłką.

Odpowiedz
czuubakka
Niezarejestrowany

25-05-2017, 07:57
Siemanko accept2. Od banana do banana. Zakup spoko. Kilka filmów bym sam chętnie przytulił.
Gdzie masz niby te bd po 5-7 zł, z ciekawości zapytam?

Odpowiedz
Offline accept2
Stały bywalec
Liczba postów: 347
Reputacja: 9

25-05-2017, 14:03
(25-05-2017, 07:57)czuubakka napisał(a):  Siemanko accept2. Od banana do banana. Zakup spoko. Kilka filmów bym sam chętnie przytulił.
Gdzie masz niby te bd po 5-7 zł, z ciekawości zapytam?

Lokalne OLX. Tylko trzeba sie było trochę potarhgowac i łyknąć wszystko bez wybrzydzania.

Odpowiedz
Niedostępny Filmożerca Alan
BEARS BEETS BATTLESTAR GALACTICA
Liczba postów: 486
Reputacja: 13

25-05-2017, 14:05
Oooo wróciłes. Witam Smile

Odpowiedz
Offline Wolfman
Posting Freak
Liczba postów: 6,040
Reputacja: 111

25-05-2017, 14:06
(24-05-2017, 22:37)accept2 napisał(a):  To co zapowiedziałem już wcześniej, że bluray będą po 5-7zł powoli, powoli się sprawdza
Wiadomo to od dawna, ciągle na Amazonie kupuję po 2-3 funty zwykłe wydania. Dvd już droższe niż blu w wielu przypadkach.

Odpowiedz
czuubakka
Niezarejestrowany

25-05-2017, 17:22
(25-05-2017, 14:06)wolfman napisał(a):  kupuję po 2-3 funty zwykłe wydania.
To nie jest 5-7 zł. Bo do tego jeszcze dochodzi ci przesyłka, więc koszt płyty to jest +/-13-15 zł. Nie wprowadzaj ludzi w błąd Smile

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

25-05-2017, 17:49 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2017, 17:49 przez Mateusz.)
Trochę wybiórcze to Twoje czepialstwo. Woflman kupuje przynajmniej po takiej cenie regularnie, a kolega accept2 dorwał jakąś okazję na OLXie i już wieszczy lawinowy spadek cen Blu-ray do 7 zł, co jest totalnym absurdem jeśli chodzi o polskie wydania.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
czuubakka
Niezarejestrowany

25-05-2017, 18:43
O, to teraz nazywasz czepialstwem. Brawo ty. Rolleyes eot.

Odpowiedz
Strony (12): « Wstecz 1 ... 8 9 10 11 12 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku