14-11-2016, 06:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2016, 09:30 przez Monica_Geller.)
(12-11-2016, 12:59)Grzes58 napisał(a): Średnio się na tym temacie znam, ale akurat w przypadku Skazanych na Shawshank vs Ciacho wydaje mi się, że zwyczajnie chodzi o pieniądze. Jeśli się nie mylę to Skazanych mógłby u nas wydać Imperial, ponieważ posiadają prawa do wydawnictw Sony, a Colombia Pictures właśnie do nich należy.
Opierałam się na tym co wyżej, pisząc swój ostatni post, ale jak sam Grzes58 napisał na początku (i ja zaznaczyłam w swoim poście także), nie jesteśmy do końca pewni, bo średnio się na tym znamy. I o co ci chodzi z tą polska wersja językowa Mierzwiak??? Chodzi o samo wydanie filmu, a nie o wersję językową.
A moje pytanie brzmi, jeszcze raz napiszę: DLACZEGO IMPERIAL (JEŻELI TO ON MA PRAWA DO WYDANIA SKAZANYCH NA SHAWSHANK) DECYDUJE SIĘ NA WYDANIE TAKIEGO FILMU JAK NP. 1000 LAT PO ZIEMI, A NA WYDANIE SKAZANYCH NA SHAWSHANK JUŻ NIE??
Ten, który walczy z potworami powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.