12-06-2017, 21:52
(01-02-2017, 07:00)Ferrum napisał(a):(31-01-2017, 21:25)czarodziejmarx napisał(a): Też trzęsłem portkami, bo sugerowałem się, że studio to Focus Films. A Focus Films chyba produkowało "Focus" z Willem Smithem, które wydał Galapagos. W sumie też nie byłoby partactwa. Ale jestem spokojny, że film w ogóle wyjdzie u nas ba Blu. Będzie first day purchase.
Właściwie nie Focus Films, tylko Focus Features, które to jest obecnie filią Universalu. Tym się nie za bardzo warto przejmować, bo odpowiadali m.in. za Teorię wszystkiego, Dziewczynę z portretu, Kubo i dwie struny oraz sagę o Christianie Greyu.
Bardziej to się można martwić o wakacyjną premierę sklepową innego tegorocznego kandydata do Oscarów, Manchester by the Sea. Co prawda ten film dystrybuowany u nas przez UIP, ale pod nadzorem Sony Pictures, więc zapewne doczekamy się tu tylko edycji DVD.
Dzisiaj przeglądałem sobie poral.eu i wyobraźcie sobie mój zaciesz jak zobaczyłem, że europejski dysk "Machester by the Sea" będzie miał polską wersję
Co prawda w Polsce BD nie wyjdzie (brawo, Imperial), ale dobrze, że w ogóle istnieje.