Cytat:Problem jest , że nie piszesz o nowych soundtrackach - nowościach.
Po pierwsze - mało które soundtracki z nowych filmów są dla mnie interesujące na tyle by o nich pisać (z całego MCU chyba tylko soundtrack do pierwszego Iron Mana zapadł mi w pamięć i byłbym skłonny go kupić).
Po drugie - nie ma za bardzo o czym pisać w przypadku gdy film ma tylko jedno wydanie soundtracku. A z tymi nowszymi często tak jest (ewentualnie jest score i osobno składanka z piosenkami, z których większości nawet nie ma w filmie - tego typu płyty mnie z zasady nie interesują, choć zdarzają się wyjątki).
Cytat:PS Może warto by było pod okładkami dodawać listę utworów?
Są linki do recenzji, a w recenzjach są listy utworów.
Mister Tadeo napisał(a):Jeśli możesz, to czy mógłbyś mi zostawić Lethal Weapon?
Pewnie. Nawet miałem pytać, czy byś o tym nie założył tematu. Ja w sumie wiem o trzech wydaniach muzyki z jedynki, jednym z dwójki i trójki i tyle, Bo czwórka chyba normalnego soundtracku nie miała wydanego.
Meaner napisał(a):Chociaż chodzą mi po głowie plany zakupu soundtracków do Gladiatora, Transformersów i Piratów z Karaibów.
W przypadku Transformers (2007) może to nie być takie proste. Co do Piratów - przymierzam się do zakupu AWE, jak dla mnie zdecydowanie najlepszy soundtrack z serii (film zresztą też).
Monica Geller napisał(a):Pomijając oczywiście Dirty Dancing.
Co jest oczywistego w pomijaniu Dirty Dancing? To bardzo przyjemna muzyka (film zresztą też)

Oczywiście to się z miejsca wydało podejrzane (nie znam chyba kobiety, która nie lubi Dirty Dancing), no ale teraz już wszystko jasne.