(05-10-2016, 17:38)wolfman napisał(a): Co do reszty bajerów nie związanych z filmami , to przecież mało się o tym pisze cokolwiek. Mało komu się chce w ogóle pisać o czymkolwiek związanym z filamami. Może tu jest ten problem, że poprzez to mało się serwis rozwija. Głównie bazuje tu wszystko na naszych kolekcjach, ktoś czasem wrzuci jakiś trailer, rozwinie się od tego dyskusja albo i nie. Czasami się komuś zachce założyć temat z wydaniami filmów. Ale wszystko się kręci wokół naszych kolekcji, promocji i premier filmowych.Z założenia ściąganie info do jednego źródła nie jest to złym pomysłem i wcześniej czy później zacznie procentować, ale jest też wtórne i mało oryginalne. Powtórzę się: IMHO strona wygrałaby tym czego nie mają inne portale a nie kopiując info z innych portali. Odpowiednia reklama i sensowa strona główna zrobiłyby swoje jeżeli wam aż tak zależy żeby ściągać tu tabuny ludzi. Aktualnie muszę przyznać rację Giefergowi - chaos. Wynika to z tego, że obaj wiemy czego szukamy.
Nawiasem mówiąc przydałyby się artykuły także i o sklepach takich jak np.: zavvi czy filmarena etc. Na forum czesto pojawiały się pytania jak zamaiwac, jak placic, jak wysylaja etc. etc. Ludzie albo boja się zamawiać z zagranicy albo nie wiedza jak.
(05-10-2016, 17:34)Mateusz napisał(a): [...] to masz chyba zupełnie inne wyobrażenie o tym, jak taki portal powinien wyglądać.W jednym nie miałem racji: jednak wiecie czego chcecie ale to jest zupełnie sprzeczne z tym jak ja to widzę. A zatem nie chyba a na pewno mam inne wyobrażenie o tym jak portal powinien wyglądać. Na pewno nie chce aby portal był molochem które zasysa wszystko co się da ku uciesze gawiedzi a koncentrował się na tym co ma do zaoferowania unikatowego. Zatem powodzenia panowie