Na nośniku pewnie dostaniemy lepszą komprechę niż to co widać na Amazonowym streamie. Ale nawet jeśli będzie pod tym względem perfekcyjnie na UHD BD i ziarno w ruchu nie będzie odbiegać od BD (będzie - na Kaleidescape, czyli jakościowym odpowiedniku nośnika, UHD jest znacząco odziarnione względem BD) i jeśli dostaniemy zajebistego HDR (nie dostaniemy, co najwyżej będzie HDR lite) to i tak zostaję przy bardzo dobrym BD.
Koleś, który wymyślił to całe skalowanie AI powinien się smażyć w piekle. Jeśli sprzedaż tych Cameronów na UHD wystrzeli w kosmos to obawiam się, że rak może się jeszcze znacząco rozprzestrzenić w przyszłości :/ Więc z mojej strony będzie bojkot tych wydań, najwyżej Abyss kupi się kiedyś w promocji - czekałem na niego prawie 15 lat, to jeszcze 6 czy 12 miesięcy nie zrobi mi większej różnicy
Koleś, który wymyślił to całe skalowanie AI powinien się smażyć w piekle. Jeśli sprzedaż tych Cameronów na UHD wystrzeli w kosmos to obawiam się, że rak może się jeszcze znacząco rozprzestrzenić w przyszłości :/ Więc z mojej strony będzie bojkot tych wydań, najwyżej Abyss kupi się kiedyś w promocji - czekałem na niego prawie 15 lat, to jeszcze 6 czy 12 miesięcy nie zrobi mi większej różnicy