(16-01-2025, 11:54)Kirek napisał(a):(16-01-2025, 11:38)Juby napisał(a): Mnie jak zwykle w podsumowaniu nie znajdziecieA jednak...
właśnie otrzymałem informację od użytkownika Altair, że w jego przypadku dodane do kolekcji DVD to starsze zakupy i obecnie tylko uzupełnianie kolekcji w filmoskopie. W związku z tym mamy zmianę w TOP 5 klasyfikacji obżarciuchów DVD. Obecnie prezentuje się następująco:
1. Gieborywar 74
2. roberto 71
3. matwiko 19
4. adi90a 19
5. Juby 14

Niestety, u mnie to też głównie starsze zakupy / uzupełnianie filmoskopu o DVD, których wcześniej nie uzupełniałem (tam gdzie wiedziałem kiedy dokładnie je kupiłem podałem datę w Zakupione).
Z tego co sprawdziłem w 2024 na DVD kupiłem tylko 4 filmy + odzyskałem (brat mi oddał) 4 pierwsze tomy The Best of Science Fiction (które kupiłem gdy wychodziły jakoś w 2007 roku) i oddał mi ostatniego Batmana Nolana dla stałego AR. Ale z tej dziewiątki na filmoskop dodałem tylko dwa tytuły (Mroczny Rycerz powstaje i Batman Forever). Sumiennie uzupełniam tylko Blu-ray i UHD, na VHS/DVD gdy mam dużo za dużo czasu