(25-04-2024, 17:44)Mierzwiak napisał(a): Nie ma nic złego w zapożyczeniach, to zresztą dla mnie naprawdę najmniejszy problem tych filmów.Zgadzam się, inspiracje i zapożyczenia są jak najbardziej ok pod warunkiem, że jest w tym jakiś sens i umiar.
(25-04-2024, 17:44)Mierzwiak napisał(a): Tylko że ani my, widzowie, ani mieszkańcy wioski nie mieli okazji się o nich przekonać.Każdy z innej bajki i każdy równie bezosobowy. Krzykliwe fryzury, tatuaże, gołe klaty, klawe ciuchy, wyjebane bronie nie czynią ich ciekawymi. A jak już się odezwą to uszy bolą.
(25-04-2024, 17:44)Mierzwiak napisał(a): Budowa świata jest kuriozalnaTeż to zauważyłem. Kupa paradoksów np.: elektryczna lampa w każdej chacie ale zapierdalają na polu siejąc zboże. Mają nadwyżki ktoŕe opylają za więcej kasy i nadal klepią biedę

I tak najlepszy jest robot z jakimś umoralniajacym oprogramowaniem popylający po całej wsi z wiankiem kwiatków na blaszanym łbie albo zgoda na ogólnowiejskie grzdylenie się ażeby jakiemuś bóstwu podziekować bo się upolowało i zjadło mięsiwo
Moje aukcje na OLX