6 godzin(y) temu
No ale to Ty dzwonisz
|
Oglądanie filmów w kinie
|
( 6 godzin(y) temu)Mefisto napisał(a): No ale to Ty dzwoniszRozmawiałem z Wolfmanem, wszystko co miałem do powiedzenia powiedziałem, nie wiem na jakiej podstawie uważasz że mam obowiązek odpowiadać na każdy ból odbytu o kolor skóry aktorki grającej fikcyjną postać w hollywoodzkim filmie. Porada o świeżym powietrzu pozostaje aktualna, tylko o nakryciu głowy pamiętaj.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
4 godzin(y) temu
Stary, sam wyszedłeś z tematem, to licz się z odzewem na ten - zwłaszcza w momencie, gdy piszesz po prostu idiotyzmy jako argument "za" [skoro aktorka zagrała obie postaci, to chyba jasne, że obie wyglądają tak samo xD]. Wystarczyło nie poruszać tematu, skoro sam nie masz ochoty o nim dyskutować. Aha, problemem nie jest li tylko kolor skóry pojedynczej aktorki, ale wystarczy poczytać, a nie jedynie skrolować. W dodatku nie piszemy tu jedynie o jakichś internetowych trollach, incelach czy jak to sobie chcesz tłumaczyć, bo te zarzuty ma CAŁY NARÓD GRECKI, który wystosował nawet oficjalne pismo do twórców. To raz. Dwa. Używanie wytrychu w postaci "fikcyjnej postaci w hollywoodzkim filmie" jest z miejsca inwalidą, skoro całość osadzona jest na kanwie historycznych wydarzeń, na będącej podstawą kultury całego zachodniego świata klasyce literatury (cóż z tego, że przecwelonej przez feministyczny bełkot) i dodatkowo mocno zakorzeniona w tejże konkretnej kulturze. Jakoś powstała w tym samym czasie aktorska Vaiana nie ma problemów z poszanowaniem rasy i kultury w "w hollywoodzkim filmie pełnym fikcyjnych postaci opartych na rysowanej bajce mającej swoje źródło w przekazywanych słownie legendach". Mam nadzieję, że pomogłem. Ale skoro już oczywiście musisz pocisnąć osobiście (gwoli ścisłości: projektor odpalam z reguły wieczorem, a czasem wcale - szok i niedowierzanie, nie?) i budujesz alegorie pogodowe, to polecam Ci zejść ze słońca, bo ewidentnie było go za dużo. Całuski, uściski, takie tam :*
3 godzin(y) temu
Oglądacie czasem filmy dla czystej przyjemności? Czy zawsze wszytko analizujecie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
1 godzinę temu
( 4 godzin(y) temu)Mefisto napisał(a): W dodatku nie piszemy tu jedynie o jakichś internetowych trollach, incelach czy jak to sobie chcesz tłumaczyć, bo te zarzuty ma CAŁY NARÓD GRECKI, który wystosował nawet oficjalne pismo do twórców.Po pierwsze: https://deadline.com/2026/07/greek-prime-minister-thanks-christopher-nolan-odyssey-1237010140/#comments Po drugie https://greekreporter.com/2026/07/21/the-odyssey-greek-box-office-record/ Rownież całuję i życzę większej rozwagi przy używaniu tak dramatycznych określeń jak CAŁY NARÓD GRECKI bo brzmi to wyłącznie komicznie
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K
1 godzinę temu
No tak, premier jako wykładnik czegokolwiek xD Bo to w ogóle nie są sprzedajne szmaty, w ogóle XD
12 minut(y) temu
Na drugiego linka już zabrakło "argumentu"? No tak, przecież nie pasuje do bzdury o CAŁYM NARODZIE GRECKIM aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: Bender, Redrum, 7 gości |