Tak właśnie zrobiłem. Gdy zauważyłem, że coś jest nie tak, to usunąłem wszystko co rozpakowałem z pulpitu i pobrałem raz jeszcze. Zapisało się w Downloads i tam też rozpakowałem i stamtąd robiłem dalej wg instrukcji. Rozwiązało to problem z brakiem uprawnień, gdy wcześniej rozpakowałem na pulpicie. Nie rozwiązało to jednak znikającej ikonki Patchera. Ale tak jak pisałem, na raty udało się przejść całą procedurę. Pytanie tylko dlaczego zaraz po uruchomieniu Patchera znikała jego ikonka, przez co nie dało się go już uruchomić ponownie, tylko musiałem usuwać folder i ponownie go rozpakowywać żeby mieć znów możliwość odpalenia Patchera.
Panasonic UB420/UB820/UB9000 - dyskusja
|
Nie znam przyczyny jest to nielogiczne i nie ma sensu, dodatkowo folder z patcherem czy to rozpakowany czy też nie może być dobrowolnie przenoszony bez wpływu na działanie. Nie słyszałem o takim i nie miałem nigdy osobiście takiego zdarzenia. Zaraz ci coś wyślę. Wysłane.
Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami do płyt
Jeśli szukasz modyfikacji fw do Oppo 9X / 10X napisz PW
19-03-2025, 12:55
Czy ktoś próbował rozeznać temat podłączenia słuchawek do UB820? Czy to w ogóle jest możliwe? Chodzi mi o podłączenie bezpośrednio do odtwarzacza, nie przez amplituner.
19-03-2025, 12:59
Przewodowe?
19-03-2025, 13:25
Chyba tylko takie wchodzą w grę, bo nigdzie nie znalazłem w specyfikacji, żeby na pokładzie był BT, więc nie za bardzo jest jak użyć bezprzewodowych.
19-03-2025, 13:30
Tak samo jak przewodowe ![]() A wiec tak mamy wyjście analogowe rca które jest wyjściem liniowym i nie ma regulacji głośności także gdybyś sobie kupił kabelek 2 x RCA <> jack i podłączył słuchawki to grałyby na maxa lub się zepsuły. Dlatego potrzebujesz urządzenie dodatkowe najczęściej zwane wzmacniaczem słuchawkowym które ma regulacje głośności.
19-03-2025, 15:13
A co w przypadku gdy słuchawki mają regulację głośności? Np. takie https://www.amazon.pl/Philips-SHP2500-10-dopasowanie-przewodach/dp/B000FTWT00/ będą się nadawać jeśli zastosuję taką przejściówkę https://www.amazon.pl/Goobay-50092-kabel-adapter-gniazdo/dp/B002C2ZS2E/ ? Czy to się nie sprawdzi i po prostu dać sobie spokój?
No spoko ale słuchawki potrzebują prąd żeby działałać prawidłowo, a wyjścia RCA z reguły są niskoprądowe i wysyłają tylko dźwięk, dlatego stosuje się wzmacniacze. W telewizorze nie masz wyjścia słuchawkowego? albo nie wolisz może podłączyć bezprzewodowo właśnie do telewizora słuchawki?
19-03-2025, 19:10
Odtwarzacz podłączony jest pod projektor. Uprzedzając fakty, jest wyjście mini jack na projektorze, ale jest ono "na stałe" zajęte, bo wychodzi na soundbar. Przepinanie nie wchodzi w grę. Czyli chyba będę zmuszony odpuścić.
19-03-2025, 20:07
A rozgałęźnik jack i drugie odejście jacka z projektora dać na słuchawki (przewodowo) lub transmiter bluetooth i sparować z bezprzewodowymi?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |