(01-04-2017, 21:26)Gieferg napisał(a): Przecież w mandze i anime Japonki i tak nie wyglądają jak Japonki.
Wiem. Dlatego nikomu z Japonii to nie przeszkadzało, tam jeszcze marksizm ich nie ogłupił. W przeciwieństwie do zachodu. Najgłośniej krzyczały białe lewaki, którym lewacka propaganda(w szczególności na uniwersytetach) sprała mózgi i przesiąkli tak zwanym white guilt.
(01-04-2017, 21:50)Szczepan600 napisał(a): Uwielbiam współczesne czasy za "lewacką propagandę" i te wszystkie dobre i ciekawe rzeczy jakie ze sobą niesie.
Wiec jesteś tak zwanym "przydatnym idiotą". W afryce właśnie nawołują do stworzenia nauki od nowa, bo do niej w dużej mierze przyłożyli rękę biali ludzie przez co jest przesiąknięta rasizmem. W MTV uczą nastolatków, że kolorowi nie mogą być rasistami, a wszyscy biali rodzą się rasistami i trzeba ich tego oduczyć. Do tego służy propaganda w szkole i w kulturze o white privilege co prowadzi do white guilt. Na uniwersytecie w Londynie studenci powiedzieli, że nie powinno się nauczać nic o białych filozofach . Powód? Bo są biali. To jest czysty rasizm i oni nawet nie dają sobie z tego sprawy. Antyfaszystowska organizacja( nie pamiętam która) w oficjalnym oświadczeniu napisała, że biały człowiek, który zrobi dziecko z drugim białym człowiekiem jest rasistą, bo sprowadzi na świat kolejne białe dziecko. Założycielka BLM w jednym z przemówień powiedziała, że biały kolor skóry jest wadą genetyczną. Nazwała białych podludźmi. Europa i każde białe państwo na świecie jest dla wszystkich. Multikulti itp. A Azja, Afryka? Czy oni przyjmują uchodźców? Nie. Powiedz mi jedno. Żydzi mają swój Izrael gdzie mogą uciec jak coś się stanie. Co zresztą teraz robią - Patrz Francja. A gdzie ucieknie biały Francuz, albo jakikolwiek biały Europejczyk jak coś się stanie w Europie? Kto ich przyjmie. Ludzie rządzący Europą bez zgody społeczeństwa jakieś 30 lat temu postanowili podmienić całe społeczeństwo. Robią z Europy drugą Afrykę. Najbliższe kilka lat zadecyduje czy Europa przetrwa, bo biali są jeszcze większością. Ale lewacy ściągają czarnych i ciapaków milionami prze co mają wiele nowych wyborców. Kto by nie głosował na ludzi którzy dają ci dom i kasę za nic. Jeszcze kilka lat i szwecja w demokratycznych wyborach wprowadzi prawo szariatu. Niedawno w parlamencie europejskim toczyła się debata o kompatybilności prawa szariatu z prawem europejskim. Totalny absurd. W niemczech i w szwecji już zalegalizowali pedofilie(na razie tylko wśród muzułmanów) Bo przecież nie można razić uczuć wyznawców "religii pokoju" i trzeba im pozwolono brać za zony ich 10-12 letnie kuzynki i robić im dzieci. W UK pakistański gang porwał i sprzedał ponad 1400 dzieci. Jedna z ofiar powiedziała, że do jej pokoju w jedną noc wchodziło jeden po drugim nawet do 15 facetów i ją gwałciło. A potem do następnego miasta i tak dalej. Policja o wszystkim wiedziała, ale nic nie zrobiła, bo bali się, że będą oskarżeni o rasizm. Ale jak coś się dzieje w kościele to lewacy o tym trąbią na lewo i prawo. Widziałeś ostatnio jak przedstawiają księży i wszystko co wspólnego z kościołem w popkulturze? Lewacto chce zniszczyć Chrześcijaństwo (co za tym idzie Europe- bo współczesna Europa powstała na fundamentach Chrześcijańskich) za wszelką cenę. Dlatego wyszli z założenia, że wróg mojego wroga jest moim przyjacielem i sprzymierzyli się z islamem. Tylko nie dają sobie sprawy, że lewacy, ateiści i pedały jaklo pierwsi stracą głowy jak muzułmanie dojdą do władzy.
Wracając do filmu. Dobry, ale niestety tylko dobry. Ale jak mówiłem przynajmniej bez propagandy.