(16-11-2020, 18:43)Wolfman napisał(a): @MierzwiakI dlatego że mają już tyle kasy że nie wiedzą co z nią zrobić chcą ubić małe i średnie przedsiębiorstwa, dla zasady, a potem same się zamkną, bo nie będą miały racji bytu w świecie niewolników NWO pracujących za łyżkę ryżu. #tomasens
Odpowiedz mi i sobie sam na pytanie czy te największe korpo, które chcą upadki małych i średnich przedsiębiorstw nie mają kasy? Toć one nierządy w kieszeniach mają. Kasy mają tyle, że nie wiedzą co z nią robić.
Cytat:Ja ponad 10 lat temu więcej w Polsce zarabiałem, aniżeli na podobnych stanowiskach pracownicy obecnie mają.Nie wiem gdzie pracujesz, moje zarobki na przykład wzrosły o 2100 zł brutto (nie licząc premii) od stycznia 2017, dalej się nie cofam bo akurat tylko takie dane mam w tym momencie przed oczami. Oczywiście punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale tak jak mój przykład nie świadczy o tym jak jest wspaniale, tak Twój o tym jak jest źle co sugerujesz.
Cytat:Mieliby sami umrzeć od niego przypadkiem?Dude, skoro sami go wypuścili (albo wręcz stworzyli w laboratorium), to mają też na niego przeznaczony wyłącznie dla siebie lek / szczepionkę.
Test? Jeśli celem jest depopulizacja (a ta rozumiem pójdzie w miliardy), to nie wiem czego testem ma być śmieszny wirusek według niektórych słabszy od grypy, w dodatku żartowniś taki, bo nabrali się na niego nie tylko pacjenci, ale i lekarze na całym świecie.
Cytat:Chiny obecnie wykupują długi Usa, wojna już jest, ale ekonomiczna.To też napisałem, Chiny wypuściły by uwalić gospodarkę (nie tylko) USA.
Cytat:Tu pewnie teorii się też naczytałeś. Na razie nam jej nie podano.Piszesz tak jakby już podano, kilka postów wcześniej napisałeś nawet jakie będą jej skutki.
Cytat:Koncernom farmaceutycznym byłoby zapewne na rękę gdyby powodowała krótsze życie i więcej schorzeń.Depopulizacja i krótsze życie schorowanych, biednych, niezdolnych do pracy ludzi będzie oznaczać mniejsze wpływy korporacji, w tym koncernów farmaceutycznych. Twoja teoria sypie się na naszych oczach.
Cytat:A obecne lockdowny usmażą gospodarkę i wasze małe biznesy jeśli je posiadacie.Osobiście upatruję w tym nie spisku i celowych działań a zwykłego zdebilenia władzy, tylko tak mogę okreslić sytuację w której możesz siedzieć u fryzjerki będąc z nią te 15-30 minut niemal twarzą w twarz, nawet jeśli będziecie w maseczkach, ale nie możesz w ogromnym salonie meblowym kupić nowej kanapy.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K
Panasonic DP-UB820
Sony HT-ZF9
Apple TV 4K