19-11-2020, 17:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-2020, 17:26 przez Nie_zbieram_ale_lubie.)
(19-11-2020, 15:28)Gieferg napisał(a): Niezła beka
Quote:
W sumie to dobrze, że Twoj świat jest taki prosty
Cytat:Twój jest zdaje się jeszcze prostszy, a przynajmniej na taki wygląda, patrząc na to jak idiotyczne wnioski potrafisz wyciągnąć z cudzych wypowiedzi
Jedyne co piętnuję, to popadanie w skrajności, bo to niemal w każdej sytuacji jest kiepskim pomysłem, no ale jak się piętnuje szurów, to przecież na pewno trzeba być lemingiem, który łyka wszystko bezkrytycznie.
Przy okazji - niezły pokaz pozerstwa
Gieferg. Faktycznie świat wydaje się prosty, jesli nie musisz koegzystowac na codzień, z prostakiem, który jakims zrządzeniem losu stanął ci na drodze. Nie czuje, aby swiat rzucil mi wyzwanie w tej kwestii, tak jak też nie uczynil Ciebie czlowiekiem-zagadką.
Zachodzę natomiast w głowę, co może być "pokazem pozerstwa" wg nadpobudliwego natręta, zabierajacego głos na każdy temat, nawet w kwestiach o których otwarcie przyznaje, że są poza zakresem jego zainteresowań i wiedzy, infantylengo grafomana, któremu wydaje się, że Jego omówienie pro/cons-ow najbardziej popularnego serialu na swiecie, dlugie lata po emisji, mogą kogoś zainteresować, wciagnać w dyskusje, czy wogóle prezentować jakąś wartość. Przy okazji narcyza, który chodzi w wysokie góry w kapeluszu z rondem szerszym, niz stetson Indiany Jonesa.
Mój wywód mial rozładować emocje i uswiadomić czytelnika o gwarancji tego, że mam inny punkt widzenia niż Twoj kolega, czy Twoj sasiąd, z racji innego srodowiska i realiow informacyjnych ioraz zapobiec ewentualnym reakcjom, jak te przytoczone poniżej, ktore nie wymagają tlumaczenia. Kontekst w jakich zaistniały jest oczywisty.
(16-10-2020, 17:20)Gieferg napisał(a): Oho, oszołomizm dotarł i tutaj.
(16-10-2020, 19:20)Mierzwiak napisał(a): Wolfman, nie wspomniałeś o szczepionce która ma nam dać DNA obcych. Jestem rozczarowany.
(16-11-2020, 14:03)Mierzwiak napisał(a): 2) Zapomniałeś wspomnieć o 5G.
(30-04-2020, 01:41)Gieferg napisał(a):Cytat:Kogo nazywasz oszołomem?Oszołomów. Kogóż by innego?
(29-04-2020, 20:37)Gieferg napisał(a): Teorie spiskowe, teorie spiskowe everywhere!!!
Obrodziło we wszelakich oszołomów ostatnimi czasy.
Powiedz mi, czy musze wypowiedziec jakieś specjalne zaklecie, żebyś zrozumiał wreszcie, że nie warto abyś wiecej starał się zwracać na siebie moja uwagę?
Zrozum, ze Twoj czar osobisty nie działa na wszystkich i podejrzewam, ze nawet w gimnazjum, na poziomie którego zatrzymałeś w rozwoju mentalnym, też nie działał.
Odpuść sobie, tak jak ja odpuszczam.