18-06-2017, 10:30
To jeszcze się dopytam czy ta płyta z allegro ma dźwięk oryginalny w TrueHD czy DD ?
Remaster - skądkolwiek. Z jego dostępnością nie powinno być żadnych problemów.
Cytat:BTW, mam pytanie. Wiecie gdzie można by dorwać Gorączkę, która ma niemieckie napisy? Kolega szuka dla rodziny za granicą i nigdzie nie może dostać.
Remaster - skądkolwiek. Z jego dostępnością nie powinno być żadnych problemów.

Po drugie, bądźmy szczerzy, w erze Blu-ray, gdy oglądam filmy w full HD, ŻADEN film na DVD nie wygląda dobrze! Są te, które ujdą (przeważnie nowsze filmy, bo nie mają żadnych skaz na taśmie, itd., np. LotR), lub które ledwo ujdą. Rocky to starsze filmy, więc ledwo ujdą. Odpaliłem wszystkie części i sądzę, że obraz w jedynce jest okej (gorzej, że dali TAKIEGO lektora i napisy z miejsca zdradzają niewprawionemu oku, że to DVD), w szóstce też, a części 2-5 wyglądają słabo, ale z odległości z jakiej oglądam, przy telewizorze jaki mam, mogę z nimi żyć. Jeśli kiedyś zaczną mnie boleć oczy, nadarzy się okazja, a ja będę lepiej zarabiał, zrobię Blupgrade i tyle. Póki co, choć preferowałbym oglądanie w jak najlepszej jakości, nie jestem jej maniakiem i mogę żyć z DVD.