Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 121 122 123 124 125 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline wojo134
Użytkownik
Liczba postów: 83
Reputacja: 1

#1,221
20-11-2016, 14:49
(19-11-2016, 20:57)poral napisał(a):  
(19-11-2016, 20:53)accept2 napisał(a):  Warszawa Saturn Arkadia. Tytułów sporo ceny najniższe od 39,99 + drugi w tej samej cenie lub tańszy za 10zł. Uwaga głupota. Po wybraniu filmów, które są oznakowane nalepkami trzeba szukać pracownika "działu film" aby zatwierdził oznaczając te filmy bo inaczej nie można kupić w promocji. Pracownika  nie było przy stanowisku. Olałem i nie kupiłem nic ale tytułów dużo .

Dla mnie to zabrzmiało jak zmanierowana dziewczynka z bogatego domu, przytup i foch "Dla mnie głupota" Smile

Ostatnio to samo miałem w MM przy okazji tej poprzedniej promocji na blu.
I tam na naklejkach nie było żadnego info o szukaniu pracownika.
Na produkcie było info o promocji ale jak już podejdziesz do kasy (gdzie często są kolejki) to pani Cie informuje 'no niestety nie kupisz pan tych filmów w tej promocji, w tył zwrot jak chcesz je pan kupić i na dział filmu żeby panu te promocje włączyli co ja bym ją na kasę nabić mogła'
WTF? to jest normalne? że ja mam latać szukać jakiegoś pracownika żeby mi sprzedali coś w promocji o której informują na produkcie?
Tutaj dodali małym druczkiem info ale dla mnie to nie jest normalne że trzeba komuś dupe zawracać żeby coś z promo kupić.

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline adamga89
Użytkownik
Liczba postów: 50
Reputacja: 3

#1,222
20-11-2016, 15:15
Saturn Katowice- nie bylo żadnego kosza z filmami, promocja jest ale trzeba szukac tylko na stanowisku z blu i nie sa jakos specjalnie widoczne...

Odpowiedz
Offline shaman72
Kinomaniac
Liczba postów: 727
Reputacja: 12

#1,223
20-11-2016, 15:37
Poznański Saturn - Galeria "Pestka" - po rozmowie z pracownikiem dowiedziałem się ,że na razie są "2 " Smile filmy w tej promocji a reszta w kartonach.Zapraszała jutro, ceny poszły w górę z 39,99 na 49,99 w większości przypadków.

Kino domowe:
Optoma UHD35X
Telewizor:Samsung UE55JU6740S
Odtwarzacz: Panasonic DP-UB420EGK
Odtwarzacz: Panasonic DP-UB-450
Audio Yamaha + Klipsch
Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec
Liczba postów: 615
Reputacja: 10

#1,224
20-11-2016, 15:39
(20-11-2016, 15:37)shaman72 napisał(a):  Poznański Saturn - Galeria "Pestka" - po rozmowie z pracownikiem dowiedziałem się ,że na razie są "2 " Smile filmy w tej promocji a reszta w kartonach.Zapraszała jutro, ceny poszły w górę z 39,99 na 49,99 w większości przypadków.

Ja wczoraj byłem w pestce i wszystko kupiłem za normalna cenę Smile w City Center podnieśli ceny wszystkiego wiec pojechałem tam. Dobrze ze wczoraj wszystko ogarnąłem Smile

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Offline shaman72
Kinomaniac

#1,225
20-11-2016, 15:44
Dobrze trafiłeś Wink W "Pestce" dzisiaj generalnie sprawiali wrażenie "wczorajszych" a wszystko w kartonach, no i jedna nie sympatyczna osoba na całym stoisku video Smile
Wybiorę jednak MM w tygodniu.

Kino domowe:
Optoma UHD35X
Audio Yamaha + Klipsch
Odpowiedz
Offline Montana
Stały bywalec
Liczba postów: 615
Reputacja: 10

#1,226
20-11-2016, 15:47
Na Bukowskiej normalne ceny jedynie że dziś też podnieśli. Ogólnie wczoraj miałem super obsługę i wszystko brałem z regałów a nie żadnego kosza Smile potem na wszystko zlecenia i do kasy Smile dużo czasu tam spędziłem żeby wszystko znaleźć ale było warto Big Grin

LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Odpowiedz
Offline shaman72
Kinomaniac

#1,227
20-11-2016, 15:49
Czyli kierunek Bukowska.Dzięki za info.Pewnie do Lutego zdążę Smile

Kino domowe:
Optoma UHD35X
Audio Yamaha + Klipsch
Odpowiedz
Offline Kapitan_kusiak
upierdliwiec
Liczba postów: 528
Reputacja: 8

#1,228
20-11-2016, 18:06
Byłem dziś w Złotych Tarasach i w MM na Gocławiu. Okazuje się, że są różnice w cenach - w Saturnie dużo filmów po 39,99 a w MM te same pozycje o 10 drożej. Zazwyczaj różnica była w drugą stronę (w sensie, że w MM było nieco taniej). Tongue

A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
Odpowiedz
Offline Juby
Nieogar w tym temacie
Liczba postów: 2,080
Reputacja: 80

#1,229
20-11-2016, 18:58
W Saturnie w Manufakturze sporo filmów jest po 39,99 i 49,99 zł + ta promocja, że drugi film za 10 zł. Żadnej informacji o tym, że kogoś trzeba szukać nie było, a jak zapytałem przy kasie o tę promocje, powiedziano mi, żebym spytał pracownika z działu filmowego w środku.

Deadpool za 39,99 zł!

Filmweb | Filmoskop

Gunn, Safran, Zaslav, wherever you are out there... Fuck You too!
Odpowiedz
Offline accept2
Stały bywalec
Liczba postów: 347
Reputacja: 9

#1,230
21-11-2016, 01:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-11-2016, 01:20 przez accept2.)
(20-11-2016, 14:49)wojo134 napisał(a):  
(19-11-2016, 20:57)poral napisał(a):  
(19-11-2016, 20:53)accept2 napisał(a):  Warszawa Saturn Arkadia. Tytułów sporo ceny najniższe od 39,99 + drugi w tej samej cenie lub tańszy za 10zł. Uwaga głupota. Po wybraniu filmów, które są oznakowane nalepkami trzeba szukać pracownika "działu film" aby zatwierdził oznaczając te filmy bo inaczej nie można kupić w promocji. Pracownika  nie było przy stanowisku. Olałem i nie kupiłem nic ale tytułów dużo .

Dla mnie to zabrzmiało jak zmanierowana dziewczynka z bogatego domu, przytup i foch "Dla mnie głupota" Smile

Ostatnio to samo miałem w MM przy okazji tej poprzedniej promocji na blu.
I tam na naklejkach nie było żadnego info o szukaniu pracownika.
Na produkcie było info o promocji ale jak już podejdziesz do kasy (gdzie często są kolejki) to pani Cie informuje 'no niestety nie kupisz pan tych filmów w tej promocji, w tył zwrot jak chcesz je pan kupić i na dział filmu żeby panu te promocje włączyli co ja bym ją na kasę nabić mogła'
WTF? to jest normalne? że ja mam latać szukać jakiegoś pracownika żeby mi sprzedali coś w promocji o której informują na produkcie?
Tutaj dodali małym druczkiem info ale dla mnie to nie jest normalne że trzeba komuś dupe zawracać żeby coś z promo kupić.

Właśnie mi oto chodzi, że jak stałem w kolejce przy kasie to zacząłęm przeglądać te filmy i patrzeć na nalepki a tam bardzo małymi napisane, że by się do gościa z działu najpierw udać. Wcześniej pisałem, że go nie było widać a zobacz co np poaral odpisał. Tu jest sporo takich mośków co odpisują w ten sposób. Może po reformie edukacji będą jednostki trochę mąndrzejsze ale to trzeba poczekać.

(20-11-2016, 18:58)Juby napisał(a):  W Saturnie w Manufakturze sporo filmów jest po 39,99 i 49,99 zł + ta promocja, że drugi film za 10 zł. Żadnej informacji o tym, że kogoś trzeba szukać nie było, a jak zapytałem przy kasie o tę promocje, powiedziano mi, żebym spytał pracownika z działu filmowego w środku.

Deadpool za 39,99 zł!

bo na żółtej nalepce jest makiem to napisane i tego dobrze nie widać.

Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 121 122 123 124 125 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku