20-11-2016, 14:49
(19-11-2016, 20:57)poral napisał(a):(19-11-2016, 20:53)accept2 napisał(a): Warszawa Saturn Arkadia. Tytułów sporo ceny najniższe od 39,99 + drugi w tej samej cenie lub tańszy za 10zł. Uwaga głupota. Po wybraniu filmów, które są oznakowane nalepkami trzeba szukać pracownika "działu film" aby zatwierdził oznaczając te filmy bo inaczej nie można kupić w promocji. Pracownika nie było przy stanowisku. Olałem i nie kupiłem nic ale tytułów dużo .
Dla mnie to zabrzmiało jak zmanierowana dziewczynka z bogatego domu, przytup i foch "Dla mnie głupota"
Ostatnio to samo miałem w MM przy okazji tej poprzedniej promocji na blu.
I tam na naklejkach nie było żadnego info o szukaniu pracownika.
Na produkcie było info o promocji ale jak już podejdziesz do kasy (gdzie często są kolejki) to pani Cie informuje 'no niestety nie kupisz pan tych filmów w tej promocji, w tył zwrot jak chcesz je pan kupić i na dział filmu żeby panu te promocje włączyli co ja bym ją na kasę nabić mogła'
WTF? to jest normalne? że ja mam latać szukać jakiegoś pracownika żeby mi sprzedali coś w promocji o której informują na produkcie?
Tutaj dodali małym druczkiem info ale dla mnie to nie jest normalne że trzeba komuś dupe zawracać żeby coś z promo kupić.

W "Pestce" dzisiaj generalnie sprawiali wrażenie "wczorajszych" a wszystko w kartonach, no i jedna nie sympatyczna osoba na całym stoisku video