21-11-2015, 20:54
Pred - widziałeś gdzieś w Gd Listy do M?
|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
Niestety ,aż tak bardzo nie skupiałem się na tytułach polskich filmów >> nie mam pojęcia
Unboxing >> YouTube
22-11-2015, 19:04
Podjechałem dzisiaj w poszukiwaniu ocalonego do MM w Poznaniu na Szwajcarskiej, jakiez było zdziwienie obsługi na moje zapytanie o filmy za 20 zł;] Po chwili poszukiwań okazało się że filmy sa jeszcze na paletach i mam spróbować ok środy ;]
22-11-2015, 19:06
U mnie w markecie tez nic nie wiedza o tej promocji, ale jak zamówisz z odbiorem w markecie to nie będzie problemu.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
22-11-2015, 21:48
W MM w Tarnowie jest osobny kosz z promocyjnymi filmami, ale troszkę z boku, nie przy dziale z filmami, który swoją drogą ostatnio strasznie okroili. Na razie filmów jest sporo, ale Ocalonego już nie ma, bo wziąłem jedyny egzemplarz
23-11-2015, 08:25
jakby ktoś był zainteresowany to jest jeszcze https://saturn.pl/filmy/film-monolith-video-piaty-element-the-fifth-element za 19,99zł
W Auchan w Dąbrowie Górniczej (a może i w innych też) jest promocja na książkę "Star Wars - Świat Gwiezdnych Wojen. Kronika ilustrowana" - 65 zł. Mieli sporo tego na półce.
23-11-2015, 20:13
Bierz.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |