Szkoda ze nie mam kolegi z Wrocławia to bym miał tego Terminatora
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
LG OLED65C6
OPPO UDP-203
Marantz SR7013
Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro
SVS-2000 PRO
PS4 PRO + XBOX ONE X
Przeca remaster T2 jest w drodze, radzę sobie dać jeszcze rok na wstrzymanie. Warto poczekać bo dotychczasowe transfery T2 pochodzą jeszcze ze starusieńkiego przefiltrowanego mastera, z którego było robione dvd.
No chyba, że to na handel...
Chyba każda biedronka pozbywa się swoich pozostałości które ma na stanie w jednej będą to Blu-raye, a w innych kapcie, czy inne czajniki. Trzeba po prostu przyfarcić
(12-01-2016, 19:43)misfit napisał(a): Przeca remaster T2 jest w drodze, radzę sobie dać jeszcze rok na wstrzymanie. Warto poczekać bo dotychczasowe transfery T2 pochodzą jeszcze ze starusieńkiego przefiltrowanego mastera, z którego było robione dvd.
No chyba, że to na handel...
Mam wszystkie części z pl. Pierwsza i piąta część w steelbooku. Brakowało mi tylko dwójki. Za takie grosze to się nawet nie zastanawiałem. A koledze i tak przelalem z naddatkiem :-) Poza tym jak wyjdzie nowy master to zrobię upa. Ewentualnie sprzedam wszystkie 5 filmów, bo nigdy nie byłem fanem serii. Ot, chcę ją sobie przypomnieć przed obejrzeniem piątki (po raz pierwszy).
(13-01-2016, 09:08)Juby napisał(a): 55 zł to grosze? Za jednopłytowe, słabe wydanie filmu na blu? Jakby był za 29,99 zł maks. to bym kupił, a tak - czekam na remaster.
Przecież to wydanie ma ileś lat na rynku już. Gdybyś raczył spojrzeć to schodzi za 200 zł , więc nawet dla zarobku warto było ruszyć cztery litery i kupić.