Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
« Wstecz 1 2 3 Dalej »

Promocje w sklepach (MM/Empik)

Strony (227): « Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 227 Dalej »

Opcje tematu
Promocje w sklepach (MM/Empik)
Offline Evil Khan
Użytkownik
Liczba postów: 70
Reputacja: 2

13-11-2014, 22:25
(13-11-2014, 22:16)Mateusz napisał(a):  Po wczorajszych świetnych promocjach dzisiaj mamy strasznie mały wybór. Jutro pewnie w promocji pojawią się te tytuły, które mają już oznaczenie Noce pełne promocji.

Jeśli tak to będzie nieźle bo jest masa 3D i min Jack Ryan.
Inna opcja że juz nie zrobią -50% od 49,90 tylko -10 zł wówczas lipa Sad

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline MoviePsycho
Stały bywalec
Liczba postów: 689
Reputacja: 13

13-11-2014, 22:34
To może warto na głównej zrobić zapowiędź dnia 3 i wypisać najlepsze tytuły z logiem wyprzedaży?

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

13-11-2014, 22:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014, 01:44 przez meaner.)
Oby było więcej filmów w promocji. Bo jeśli nie, to niestety tylko 1 mnie zainteresuje. Sad

(13-11-2014, 22:34)MoviePsycho napisał(a):  To może warto na głównej zrobić zapowiędź dnia 3 i wypisać najlepsze tytuły z logiem wyprzedaży?
Pełna lista:
Cytat:Animowane
Auta 2  -  Auta 2 3D  -  Dino mama 3D  -  Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł  -  Frankenweenie  -  Frankenweenie 3D
Hop  -  Kopciuszek Trylogia  -  Kot w butach 3D  -  Kraina Lodu  -  Kraina Lodu 3D  -  Król Lew  -  Król Lew 3D
Król Lew II: Czas Simby  -  Król Lew 3: Hakuna Matata  - Kung Fu Panda 3D  -  Kung Fu Panda 2 3D  -  Lorax  -  Madagaskar 3 3D
Megamocny 3D  -  Muppety  -  Muppety: Poza prawem  -  ParaNorman 3D  -  Piękna i Bestia  -
Potwory i spółka 3D  -  Ralph Demolka  -  Ralph Demolka 3D  -  Rio 2 3D  -   Samoloty 3D  - Shrek Forever Ostatni Rozdział 3D
Shrek Trzeci 3D  - Skubani 3D  -  Straznicy Marzeń 3D  -  Toy Story 3  -  TURBO 3D  -  Uniwersytet Potworny
Uniwersytet Potworny 3D  -  Zhu Zhu Pets: Wielka Przygoda Chomików 3D
Dokumentalne
Nitro Circus 3D
Dramat
Cud w Lake Placid  -  Debiutant  -  Green Zone  -  Jack Strong  -  Kamienie na szaniec  -  Królestwo
Mój rower  -  Najwspanialsza gra w dziejach  -  Niebo istnieje... naprawdę  -  Urodzony 4 lipca  -  W imię ojca  -  Życie Pi 3D 
Fantasy
300: Początek Imperium 3D  -  Alicja w Krainie Czarów  -  Hansel i Gretel: Łowcy czarownic 3D  -  Hulk  -  Igrzyska Śmierci: W pierścieniu Ognia
Incredible Hulk  -  Jestem numerem cztery  -  Król Skorpion 3: Odkupienie  -  Królewna Śnieżka i Łowca  -  Mumia
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach  -  RoboCop  -  Star Trek  -  Thor 2  -  Transformers  -Transformers: Zemsta upadłych  -  Transformers 3
Horror
Carrie  -  Diabeł  -  Essential Killing  -  Gra dla dwojga  -  Intruders Intruders  -  Jack Ryan: Teoria chaosu
Klątwa laleczki Chucky  -  Noc oczyszczenia  -  Postrach nocy  -  Śmierć w Tombstone
Komedie
American Pie: Wesele  -  American Pie: Zjazd absolwentów  - Ciacho  -  Cziłała z Beverly Hills 2  - Evan Wszechmogący
Inna kobieta  - Ja, ty i on  - Jeszcze dłuższe zaręczyny  - Kłamca, kłamca  -  Kochaj i tańcz  -  Kocham kłopoty
Kochanie, poznaj moich kumpli  - Listy do M  - Nie kłam kochanie  -  Weekend  -  Wszystkie odloty  - To skomplikowane
Muzyczne
Jesus Christ Superstar
Sensacyjne
G.I. Joe: Odwet 3D  -  Hugo i jego wynalazek 3D  -  Kontrabanda  -  Oldboy  -  Przygoda na Antarktydzie
Szybcy i wściekli 6  -  Wanted: Ścigani
Pozostałe gatunki
1920 Bitwa Warszawska

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline Dusia
Użytkownik
Liczba postów: 217
Reputacja: 8

14-11-2014, 00:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014, 00:33 przez Dusia.)
Meaner dobra robota, teraz tylko wysłać do obsługi klienta Saturna z dopiskiem "CZEKAMY NA TĄ PROMOCJE!!!" Wink

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,282
Reputacja: 149

14-11-2014, 01:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014, 01:26 przez Mefisto.)
(13-11-2014, 19:24)Mateusz napisał(a):  Mefisto tak z ciekawości o której zamawiałeś i co?

Ty tak na serio? Smile W nocy sobie kliknąłem parę tytułów, które chętnie bym obejrzał, zwłaszcza za taką cenę. Następnego dnia mail o tym, że anulowano, ale ani słowa wyjaśnienia czemu. Napisałem do nich maila z zapytaniem, ale odpowiedzi oczywiście też brak. Teraz czekam na zwrot kasy, który pewnie w tym tygodniu już nie nastąpi (bo ściągać to zawsze każdy w 5 sekund potrafi, ale na zwroty to się czeka w chuj czasu) - niby nie dużo wyszło, ale zawsze to jest w plecy. Słowem: taka promocja, że aż się zesrałem.

Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,059
Reputacja: 171

14-11-2014, 09:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014, 09:06 przez Gieferg.)
Cytat:ie chcę się czepiać ale czy te dywagacje w jakim sklepie jaki jest status wysyłki nie powinny być w temacie "Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd."??

Mi się to kojarzy z syfem na blu-ray.com i jak widzę takie posty to mnie strzela.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

14-11-2014, 12:42
meaner wielkie dzięki za listę, wrzuciliśmy ją do newsa. Teraz pozostaje mieć nadzieję, że to faktycznie była zapowiedź i te tytuły pojawią się dzisiaj w promocji, a przynajmniej ich część.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Offline bratpit
Nowy użytkownik
Liczba postów: 6
Reputacja: 0

14-11-2014, 13:59
Kolejna wirtualna promocja. :/ Zamówiłem 6 filmów i żadnego nie otrzymam.

Zamówienie nr 83456046-01 nie zostało zrealizowane

Witamy,

informujemy, że Zamówienie nr 83456046-01 zostało anulowane.

Jeżeli Zamówienie zostało przez Ciebie opłacone - zwrot środków nastąpi niezwłocznie.

Wypełniając krótką ankietę pod poniższym linkiem pomożesz nam w podnoszeniu poziomu obsługi.

tutaj, aby wypełnić ankietę

Dziękujemy
Zespół saturn.pl

Pozdrawiam,
Pit
Odpowiedz
Offline TomaszG
Stały bywalec
Liczba postów: 398
Reputacja: 16

14-11-2014, 14:04
Który Saturn?

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

14-11-2014, 14:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014, 14:14 przez Mateusz.)
(14-11-2014, 01:26)Mefisto napisał(a):  
(13-11-2014, 19:24)Mateusz napisał(a):  Mefisto tak z ciekawości o której zamawiałeś i co?

Ty tak na serio? Smile

Pytałem bo chciałem sprawdzić czy są jakieś konkretne tytuły z którymi mają problem i czy godzina zamówienia ma wpływ na to czy zrealizują.Nie żeby Cie jakoś dodatkowo dołować. Big Grin Jak nie podali przyczyny i anulowali całe zamówienie to dziwne. Z tego co piszą inni to raczej zależy od marketu, który będzie wysyłał. No trudno, nie zawsze się uda.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Strony (227): « Wstecz 1 ... 19 20 21 22 23 ... 227 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   2 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku