I gdzie te 20 zł na przyszłe zakupy w empiku ?? Żona odebrała wczoraj zamówienie i nic na konto i fizycznie w salonie nie otrzymałem. Trzeba mieć te ich karte empik, czy inny badziew ??
Unboxing >> YouTube
|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
I gdzie te 20 zł na przyszłe zakupy w empiku ?? Żona odebrała wczoraj zamówienie i nic na konto i fizycznie w salonie nie otrzymałem. Trzeba mieć te ich karte empik, czy inny badziew ??
Unboxing >> YouTube
22-06-2017, 12:09
(22-06-2017, 11:38)pred895 napisał(a): I gdzie te 20 zł na przyszłe zakupy w empiku ?? Żona odebrała wczoraj zamówienie i nic na konto i fizycznie w salonie nie otrzymałem. Trzeba mieć te ich karte empik, czy inny badziew ?? Mam kartę, zamówienie odebrałem i też nic nie dostałem...
22-06-2017, 12:15
Mi brat odbieral jedno zamówienie i nic nie dostał ja też nic mu nie mówiłem żeby pytał o te -20zl bo mieliśmy dostać to na konto mój Empik. Ja byłem odebrać kolejne zamówienie i spytałem się dlaczego nie dostałem kodu to mi powiedzieli ze to dostajemy przy odbiorz i możemy wykorzystać to na zakupy w sklepie stacjonarnym. Więc 2 kody chyba mi przepadły...
LG OLED65C6
OPPO UDP-203 Marantz SR7013 Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro SVS-2000 PRO PS4 PRO + XBOX ONE X
22-06-2017, 12:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-06-2017, 12:30 przez Kapitan_kusiak.)
Na dole paragonu u mnie była jakaś informacja odnośnie tych -20zł, ale już nie pamiętam co dokładnie (oczywiście podobnie jak u poprzedników wręczenie kuponu w kasie nie spowodowało naliczenia rabatu).
A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
Ja zamówiłem przedmiot (z wyprzedaży) i na empik.com po opłaceniu (w salonie) pojawił się kupon 20zł. Warunkiem jest posiadanie karty "lojalnościowej". Kupon działa na przedmioty o wartości powyżej 60zl NIE objętych wyprzedażą. Jak chcesz 3 kupony musisz kupić 3 produkty z wyprzedaży i możesz je wykorzystać na 3 produkty, których nie ma obecnej promocji (wyprzedażowej).
22-06-2017, 14:35
Ja kupiłem na empik.com i odebrałem w salonie. Nie otrzymałem kuponu i do nich napisałem. Po 4 dniach na koncie mój empik pojawił się kupon i przy dodaniu do koszyka produktu pow. 60 zł odejmuje 20 zł. Kupon widać po wejściu w zakładkę mój empik pod napisem promocje dla ciebie tylko trzeba przewinąć listę w prawo.
22-06-2017, 15:09
U mnie też kupon się pojawił, także jak nie macie to piszcie do nich, a aktywują. Tylko musicie mieć kartę Mój Empik.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Fizycznie? Czy konto na mój Empik też się liczy? W empiku jest teraz darmowa wysyłka do paczkomatów bez MWZ gdyby ktoś chciał skorzystać razem z -20zl
LG OLED65C6
OPPO UDP-203 Marantz SR7013 Klipsch RP 8000 F + Klipsch RP-504C + Klipsch RP-600M + Klipsch RP-500SA + Canton GLE 416 Pro SVS-2000 PRO PS4 PRO + XBOX ONE X
22-06-2017, 15:48
Nie mam fizycznej karty i przy zakupach na e.com bez problemu dostałem kupon.
22-06-2017, 15:56
Kupon jest w formie cyfrowej, na koncie w zakładce Mój Empik. Tak jak kliw napisał trzeba przeciągnąć pasek z promocjami w prawo i tam powinien być.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |