28-10-2017, 11:07
W Saturnie w Katowicach SCC dość dużo filmów, N8 nie widziałem, kupiłem Nice guys, Iluzja 2 i Londyn w ogniu.
|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
28-10-2017, 11:07
W Saturnie w Katowicach SCC dość dużo filmów, N8 nie widziałem, kupiłem Nice guys, Iluzja 2 i Londyn w ogniu.
28-10-2017, 11:08
Cytat:N8 nie widziałem No to przynajmniej już wiem, że nie ma po co tam jechać.
Moja rada dla tych co polują na H8 >> jeśli film jest dostępny od ręki w waszym markecie to zamawiajcie go po cenie internetowej a przy odbiorze pofatygujcie się na dział aby wam zmienili cenę na promocyjną. Tak zrobiłem i wyhaczyłem jedyną sztukę w markecie ( zamówienie internetowe stornują na miejscu ) . W ten sposób zarezerwujecie sobie swoją kopie i bez nerwów sobie ją odbierzecie bo każdy market dostaje tylko po jednej sztuce H8 w dostawie.
Unboxing >> YouTube
28-10-2017, 12:59
Dla zainteresowanych podróżą do Saturna Głębocka,dostawa dotarła ,niestety braki personelu uniemożliwiają wystawienie towaru(byłem o 12.30),warto podejść najlepiej z gotową listą do obsługi i poprosić o wyciągnięcie z kartonu i sprzedaż ,tak zrobiłem i udało mi się kupić oryginalnie zafoliowany Nice Guys (były jeszcze 3) H8 tylko jedna szt.
28-10-2017, 14:14
Dostali jedną sztukę w nowej dostawie, ale może jest jeszcze na półce z poprzedniej. Dzisiaj kupiłem tak nowke sztuke Nice Guys w MM Gocław.
W Krakowie udało mi się zgarnąć Sicario i Nice Guys. O ile z tymi tytułami było łatwo (leżało ich całkiem sporo, większość w oryginalnych foliach), to z Nienawistną było już gorzej - w Saturnie w Galerii Bronowice nie dostali/mieli na sklepie żadnej sztuki, a w Krakowskiej była chyba jedna która wyparowała; w MediaMarkt w M1 promocja jeszcze nie wystartowała, gość z obsługi nawet nic o niej nie wiedział, ale mają na sklepie kilka sztuk. Jak będę miał czas to wrócę się tam w przyszłym tygodniu, może promka już ruszy a Nienawistnej jeszcze nie wykupią.
28-10-2017, 21:59
Ta Nienawistna ósemka to najlepszy tytuł z tej całej promocji, reszta już była w wyprzedaży, albo jest mało interesująca więc nic dziwnego, że wykupują.
29-10-2017, 09:51
w Łodzi w Galerii w Media promocja w koszu przy kasach tak jak by ktoś jak ja chciał pierw tracić czas na szukanie na dziale z filmami. Natomiast nie było tego za wiele więc lepiej sprawdzać stan przez www jak ktoś nie chce jechać w ciemno.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |