W Manhattanie gdańskim stoi kilka Igrzysk jeszcze. jakby ktoś szukał w tej części Polski. Tam też kupiłem Wilka, ale pan przyniósł go z zaplecza.
|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
02-12-2014, 18:49
Promocja w salonach dopiero rusza. Właśnie wróciłem z tarnowskiego empiku i cały salon wyłożony pudłami z towarem. Musiałem przekonać miłą panią, żeby wygrzebała mi 2 filmy. Była nieźle zdziwiona skąd jestem tak doinformowany, że znam zawartość pudeł
02-12-2014, 21:27
Potwierdzam, Empik w Galerii Bałtyckiej w Gdańsku też po brzegi wypchany filmami z Monolithu Niektóre półki tak dopchane, że ciężko było pudełko wyjąć
Oglądam na: Panasonic TX-P50GT60E (isf) + Sony BDP-S790 + HTPC + Denon AVR-3313 + KEF R300 + KEF R200C + Jamo S602 + REL T5
03-12-2014, 21:23
W Real Dąbrowa Górnicza (w innych nie wiem) na blu-ray: - dużo filmów TiM po 5 zł np. Katyń, Kłamca kłamca, Okrucieństwo nie do przyjęcia, Tłumaczka, D-Tox, Doom - filmy 3D po 20 zł np. Epoka lodowcowa 4, Resident Evil Retrybucja, Abraham Lincoln - filmy 2D z Imperiala po 20 zł np. Pamięć absolutna, Ja robot, Skyfall, Czas patriotów - film Zabójczy numer za 5 zł - inne filmy SPI za 15 i 20 zł np. Iluzjonista
Nawet mi się tam nie chce po to iść. Nic ciekawszego nie ma?
11-12-2014, 18:25
Jakiś czas temu w Empiku ruszyła akcja "Świetny Prezent" link. Wystarczy wybrać prezent dodać go do listy i udostępnić na facebooku. Po udostępnieniu wpisujemy adres email na który przychodzi kupon rabatowy -10zł. Który można wykorzystać przy zakupie za min. 50zł w sklepie stacjonarnym. Kupon jest ważny od 3 do 24 grudnia. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |

Niektóre półki tak dopchane, że ciężko było pudełko wyjąć