02-04-2015, 12:23
(02-04-2015, 12:22)TomaszG napisał(a): Chyba zaczęła się akcja anulowania zamówień na Hobbita
jeszcze nic nie dostałem ;]
|
Promocje w sklepach (MM/Empik)
|
|
02-04-2015, 12:23
(02-04-2015, 12:22)TomaszG napisał(a): Chyba zaczęła się akcja anulowania zamówień na Hobbita jeszcze nic nie dostałem ;]
02-04-2015, 12:28
Mi właśnie anulowali Hobbita.
Czyli nie tylko Mnie anulowali Czekam na info od sprzedaży dlaczego bo na infolinii nic nie wiedzą. cfaniactwo nie zna granic Regulamin Saturnu V. Zamówienia 8. Zamówienie złożone przez Użytkownika zostanie potwierdzone w formie Nowego Zamówienia. Stanowi ono jedynie potwierdzenie doręczenia Zamówienia na serwer poczty elektronicznej Usługodawcy i nie kreuje zobowiązań po stronie Użytkownika, Usługodawcy ani Sprzedającego. 9. Usługodawca przekazuje Zamówienie do Sprzedającego. 10. Sprzedający rozpatruje złożone Zamówienie pod kątem możliwości jego realizacji. Warunkiem Potwierdzenia Zamówienia jest dostępność Towaru w magazynie Sprzedającego. marno to widzę, chodź można się upierać że to przedsprzedaż więc musi się znaleźć sztuka na magazynie ale też mi przyszło tylko że złożono zamówienie a niżej taki tekst "Ta wiadomość nie stanowi potwierdzenia zawarcia Umowy Sprzedaży. Potwierdzenie zawarcia Umowy Sprzedaży nastąpi wraz z przesłaniem przez nasz sklep wiadomości o temacie "Potwierdzenie Zamówienia". (02-04-2015, 11:46)goblin21 napisał(a): Proponuję zadzwonić na infolinię i się przypomnieć, to zdecydowanie przyspieszy cały proces. Wiem, bo już dwa razy przez to przechodziłem Co do Interstellar to otrzymałem wiadomość z informacją o gotowym produkcie do odbioru. Zamawiałem przed 9 rano, więc pod wieczór spokojnie zajadę po film ![]() Dosłownie przed chwilą anulowali mi Hobbita siiiic :/
02-04-2015, 13:19
eh, i znowu temat zamienia się w dziesiątki postów "mi anulowali", "ja odebrałem" - uprasza się o moderowanie czegoś takiego
Tu nie chodzi o wylewanie łez itd Po prostu Saturn robi z nas zakupowiczów idiotów i tyle, anulowali bez powodu ktoś machnął się w cenie niech ponosi konsekwencje ![]() Co do promocji to Oszukana http://www.saturn.pl/krakow-galeria-bronowice/filmsku-oszukana,id-209559 zawsze była w Saturnie w tak niskiej cenie czy ktoś się znów machnął ?? Bekse też mają podejrzanie tanio http://www.saturn.pl/krakow-galeria-bronowice/filmsku-beksa-cry-baby,id-212427
02-04-2015, 13:31
Oszukana i Beksa od dawna w takiej cenie.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
02-04-2015, 14:09
Ktoś był w Saturnie po tym jak mu anulowali i pytał się osobiście jaki był tego powód? Film pewnie jest dostępny na nowościach, no chyba, że go schowali.
02-04-2015, 14:20
Proponuję osobny temat "Wylewanie żali", po raz kolejny wątek zostaje zaśmiecony przez armię beks zaskoczonych zorientowaniem się sklepu w pomyłce. Opanujcie się ludzie.
LG OLED 65" B8
Panasonic DP-UB820 Sony HT-ZF9 Apple TV 4K |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |