Tego, co mamy w TV nie możesz kupić i oglądać kiedy zechcesz, więc nie jest to wersja dostępna na rynku.
Do you like our owl?
|
Psy
|
|
Tego, co mamy w TV nie możesz kupić i oglądać kiedy zechcesz, więc nie jest to wersja dostępna na rynku.
Do you like our owl?
29-12-2015, 22:37
Ale tam nie ma "Najwyższa jakość dostępna na rynku", ani "Najwyższa jakość na DVD", nie ma też "Najwyższa jakość, którą możesz kupić i oglądać kiedy chcesz". Tekst głosi, że to po prostu najlepsza jakość, a to gówno prawda. Co byś nie napisał, tekst jest śmieszny/głupi, więc nie wiem skąd ta dyskusja.
Owszem, nie ma. Jest to oczywiste, skoro produkt ten jest płytą DVD, można go kupić i oglądać do woli. Tekst nie jest "śmieszny/głupi". Jest zgodny ze stanem faktycznym.
Do you like our owl?
29-12-2015, 23:35
(29-12-2015, 22:01)Panaes napisał(a): Tego, co mamy w TV nie możesz kupić i oglądać kiedy zechcesz, więc nie jest to wersja dostępna na rynku. Możesz nagrać i oglądać kiedy chcesz. Możesz też zapewne kupić ten film przez streaming którejś ze stacji. Jakkolwiek by nie było, kłócisz się co coś, co nie ma racji bytu i nie wiem czemu w ogóle.
Możesz też ściągnąć i oglądać kiedy chcesz, ale nie to jest meritum sprawy. Meritum jest to, że film ów w wydaniu DVD jest w najwyższej jakości dla tego formatu. Ja nie widzę przekłamań czy próby oszukania kupującego. Film kosztuje jak DVD, ma stosowne oznaczenia na opakowaniu i nigdzie nie jest reklamowany jako coś innego. Reszta pozostaje w gestii kupującego. Wymagający kinomani poczekają na Blu-Ray, a przeciętny Kowalski ucieszy się, że jego ulubiony film wygląda lepiej niż ostatnio. I nie kłócę się. Propaguję czytanie ze zrozumieniem.
Do you like our owl?
30-12-2015, 01:23
Napis na pudełku: "NAJWYŻSZA JAKOŚĆ OBRAZU I DŹWIĘKU" A faktyczny stan rzeczy jest taki: "NAJWYŻSZA JAKOŚĆ OBRAZU SPOŚRÓD WYDAŃ NA PRZESTARZAŁYM NOŚNIKU, W TV MACIE LEPSZĄ" I nie ma o czym dyskutować.
30-12-2015, 01:24
(29-12-2015, 23:53)Panaes napisał(a): Meritum jest to, że film ów w wydaniu DVD jest w najwyższej jakości dla tego formatu. Nie, okładka wyraźnie oznajmia, że to jest w ogóle "najwyższa jakość obrazu i dźwięku". Nie wiem po kiego chuja się dalej głupio kłócisz.
30-12-2015, 07:13
Mefisto - grzeczniej. Nie jesteś na bazarze. Co do sprawy: nie mam już nic więcej do dodania ponad to, co napisałem wcześniej.
Do you like our owl?
03-01-2016, 23:33
Film będzie w sobotę 9 stycznia o 20:00 w Stopklatce HD, więc kto ma ten kanał w swojej kablowce pewnie obejrzy go w jakości HD (o ile ma taki w pakiecie). Dziś była premiera odnowionej wersji w Kino Polska ale jakość tego kanału jest dosyć marna. Dodatkowo za 4 dni film będzie w darmowym VOD - http://player.pl/filmy-online/psy,57913.html Na Blu-ray pewnie przyjdzie jeszcze sporo poczekać.
03-01-2016, 23:55
Choroba, na nc+ nie ma tego kanału w HD, chyba, że źle patrzę. To jest jakaś inna wersja od tej, którą można było zobaczyć choćby tydzień temu na TVP HD ? |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |