hej hej - śledząc wpisy, głównie na zagranicznych forach (u nas cichutko jakoś w tym temacie) doniesienia nowych użytkowników reavona (nie wliczając trolli) odnajduję co dzień nowe i przede wszystkim pozytywy co cieszy i mnie bo widzę, że nie jestem odosobniony w swoich wrażeniach co doprawdy wspaniałego potrafi urządzenie robić przede wszystkim z obrazem i dodatkowo z dźwiękiem 
wybrałem X100 bo nie korzystałbym z analogowych złącz a i na swoje potrzeby wystarczy mi wariant "podstawowy" - od siebie jestem zdecydowanie na TAK
pozdrawiam
"nowy" sprzęt - wsparcie - gwarancja - ponoć szybko odpisują na sugestie posiadaczy (ja nie pisałem) - wiele rzeczy obiecują dodać do funkcjonalności i poprawiać niedociągnięcia
i choć obiecywanie nie boli i obiecywać można co wpadnie do głowy to Reavon ma u mnie, na ten czas, zaufanie - czas zweryfikuje
postaram się dalej opisywać swoje spostrzeżenia rzecz jasna

wybrałem X100 bo nie korzystałbym z analogowych złącz a i na swoje potrzeby wystarczy mi wariant "podstawowy" - od siebie jestem zdecydowanie na TAK
pozdrawiam
"nowy" sprzęt - wsparcie - gwarancja - ponoć szybko odpisują na sugestie posiadaczy (ja nie pisałem) - wiele rzeczy obiecują dodać do funkcjonalności i poprawiać niedociągnięcia
i choć obiecywanie nie boli i obiecywać można co wpadnie do głowy to Reavon ma u mnie, na ten czas, zaufanie - czas zweryfikuje

postaram się dalej opisywać swoje spostrzeżenia rzecz jasna
LG OLED 65E8
ARCAM AVR21
KLIPSCH RP-8060FA * RP-504C * RP-500M * R-115SW
PANASONIC DP-UB9000EG1
TCL 55C835
SAMSUNG HW-Q930B
LG UBK90
ARCAM AVR21
KLIPSCH RP-8060FA * RP-504C * RP-500M * R-115SW
PANASONIC DP-UB9000EG1
TCL 55C835