Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Blu-ray i DVD › Zakupy
1 2 3 Dalej »

REKLAMACJE!

Strony (21): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 21 Dalej »

Opcje tematu
REKLAMACJE!
Offline Kuba88
Użytkownik
Liczba postów: 105
Reputacja: 4

30-12-2014, 10:14
Przestroga przed muve.pl - podczas znanej wszystkim wyprzedaż kupiłem film Obcy 3 i przyszedł z połamanym pudełkiem więc zareklamowałem. Dostałem odpowiedź żeby podesłać zdjęcia i tak też zrobiłem. Od tej pory już cisza - pisałem chyba z 7 razy i nic...

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline Marioo
Grammar Nazi
Liczba postów: 847
Reputacja: 60

30-12-2014, 10:20
(30-12-2014, 09:15)frantic85 napisał(a):  okazuje się że jeden wogóle się nie odpala, wyświetla disk error, reszte filmow sprawdzilem i działa,

Mnie też czasem tak się dzieje, ale zanim ostatecznie uznasz, że to wina płyty, spróbuj odpalić jakąś, która działa, a zaraz potem włóż znów tą, która wywalała błąd. U mnie po takich manewrach zawsze każda płytka w końcu ruszyła.

Odpowiedz
Offline MoviePsycho
Stały bywalec
Liczba postów: 689
Reputacja: 13

30-12-2014, 11:18
To może być początkiem końca odtwarzacza. U mnie zaczęło się od błędów w odtwarzaniu niektórych płyt a skończyło na wszystkich. Laser po jakimś czasie zużywa się.

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

30-12-2014, 12:04
Dokładnie, u mnie też tak było. Na poczatku disc error wyskakiwał sporadycznie aż w końcu zaczął pojawiać się przy każdej płycie i odtwarzacz był do wyrzucenia.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline Gieferg
Skazany na Blu-ray
Liczba postów: 8,058
Reputacja: 171

30-12-2014, 12:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2014, 12:45 przez Gieferg.)
Wczoraj mi się trafił bubel - Misery kupione w MM od dwudziestej minuty zaczęło się regularnie, co parę minut zacinać i było tak przez jakieś 40 minut, a potem do końca już dobrze. Sprawdziłem na kompie i drugim odtwarzaczu - to samo, a więc wina płyty. Wymieniłem dzisiaj na Shutter Island.

Cytat:Przestroga przed muve.pl - podczas znanej wszystkim wyprzedaż kupiłem film Obcy 3 i przyszedł z połamanym pudełkiem więc zareklamowałem. Dostałem odpowiedź żeby podesłać zdjęcia i tak też zrobiłem. Od tej pory już cisza - pisałem chyba z 7 razy i nic...

Jeśli okładka i płyta nieuszkodzona, szkoda by mi było czasu żeby o zwykłego amaraya dupę zawracać im i sobie.

Recenzje filmów, soundtracków, książek i komiksów na Filmożercach
Przykurzona pisanina- SF / Fantasy / Wiedźmin itp.

Odpowiedz
Offline MoviePsycho
Stały bywalec
Liczba postów: 689
Reputacja: 13

30-12-2014, 12:49
Może mają remanent Smile

Odpowiedz
Offline frantic85
Użytkownik
Liczba postów: 234
Reputacja: 3

30-12-2014, 13:03
chodziło o Przetrwanie, wymieniłem na inny film bo już go nie było w tym salonie, ale nie robili problemu i koleś powiedział że mieli już pare reklamacji odnośnie tych wydań za 19,90

Odpowiedz
Offline Haqu
Stały bywalec
Liczba postów: 372
Reputacja: 9

05-01-2015, 17:27
Ja się podziela z dwiema reklamacjami filmów jakie miałem w swoim życiu.
1) Przy zamówieniu z bluedvd filmów Wrogowie Publiczni,Szpieg i Django steelbook (jedno zamówienie). Pudełka od "Szpiega" i "Wrogów..." były zniszczone, sklep przysłał mi dwa amaraye w świetnym stanie. Płyty nie były zniszczone, więc nie widziałem powodu żeby odsyłać filmy. Ze steelbookiem było wszystko w porządku.

2) Tutaj bardziej zawiła sytuacja. Zamówiłem z amerykanskiego amazonu Breaking Bad w tej beczkowej edycji. Na stronie produktu jak i na samym opakowaniu była informacja o tym, że płyty są Region Free. Niestety, tylko sezon 1 i 5 są pozbawione blokady regionalnej, reszta płyt to Region A. Po zgłoszeniu tego do amazonu, sklep zapewnił mnie że przyślą mi set, który będzie Region Free. Następnego dnia wysłali mi nową beczkę, która po 3 dniach była już u mnie!. Niestety jak się okazał, radość trwała krótko bo płyty nie dość, że nie były Region Free to jeszcze w zestawie brakowało 4 sezonu. Znowu kontaktowałem się z amazonem, dogadaliśmy się że odeślę zestaw, w którym brakuje 4 sezonu, mogę zachować swoje oryginalne zamówienie i dostanę 50% zwrot pieniędzy. Gdybym zdecydował się odesłać zamówiony wcześniej set to bym bez problemu dostał 100%, ale że w domu mam odtwarzacz z regionem A to nie było to konieczne. Plus zwrócili dodatkowo koszt wysyłki tego wadliwego setu z powrotem do nich Ogólnie z jakości pomocy technicznej amazonu byłem bardzo zadowolony.

Odpowiedz
Offline Mefisto
Pete Jones
Liczba postów: 5,272
Reputacja: 149

05-01-2015, 19:34
Czyli w tym drugim przypadku nie dość, że nie sprawdziłeś informacji o kodowaniu zestawu, to jeszcze wisiało Ci to koło nosa, bo i tak masz odtwarzacz na region A. Problemów niektórych nie zrozumiem chyba nigdy. xD

Odpowiedz
Offline Mateusz
Black Mamba
Liczba postów: 4,008
Reputacja: 127

05-01-2015, 19:44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2015, 19:46 przez Mateusz.)
Ja nie wnikam już jakie kto ma problemy, ale warto ostrzec, że takie częste zgłaszanie uszkodzeń/ błędów na Amazonie może się skończyć blokadą konta. Nie kieruje tej uwagi personalnie tak tylko przypominam.

Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Odpowiedz
Strony (21): « Wstecz 1 2 3 4 5 ... 21 Dalej »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku