15-08-2023, 18:53
(15-08-2023, 06:34)fire_caves napisał(a): Fragmentu poszycia Gwiazdy Śmierci już nie ma?
(14-08-2023, 21:33)Daras napisał(a): Nie znalazłem wszystkich rekwizytów, które wcześniej widziałem na fotkach w necie. Być może wystawa ma charakter ruchomy?
Tak jak wspomniałem wcześniej, nie namierzyłem określonych eksponatów. W schronie – muzeum było ciemno, a oczy już nie te. Nadto, trochę się spieszyłem z powodu umówionego spotkania.
Poczekajmy na ewentualne wpisy innych filmożerców, którzy odwiedzili Movie Gate. Przy okazji może wyjaśnimy zagadkę domniemanej kwoty 348 3425 za jeden z gadżetów.
(15-08-2023, 12:18)piti198 napisał(a): A nie jakieś lewackie bzdury czy zwykłe ploty rodem z pudelka.
Czasami nie rozumiem danych postów (swoich także
) i proszę o doprecyzowanie. Czy zdanie z ostatniego wpisu jakoś mnie dotyczy?Moja wypowiedź o muzeum raczej nie jest relacją, a co najwyżej niezbyt rozwlekłym komunikatem, że w takim miejscu byłem. Intencją było zainteresowanie szerszej społeczności obiektem, gdyż nie każdy musi wiedzieć o jego istnieniu.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.