18-10-2021, 14:31
Moje posty w sposób bezpośredni wyraziły spostrzeżenia dotyczące ziarna.
1. W pierwszym wpisie nawiązałem do Twojej wypowiedzi, która dotyczyła obrazu zrekonstruowanego (na wcześniejszej stronie widać cytat).
2. Drugi posty uzupełnił pierwszy.
3. Mała podpowiedź – ile odnotowaliśmy krajowych edycji DVD po rekonstrukcji? Pomogę w razie problemu.
Na wszelki wypadek o czymś przypomnę.
Daras napisał:
Ziarno to ziarno. Jednak założyłem a priori, że na BD musi być ono lepszej jakości.
Mam nadzieję, że teraz zostałem lepiej zrozumiany.
P.S.
Na marginesie. Już jakiś czas temu dość przychylnie oceniłem rzeczone wydanie DVD.
Daras napisał:
Na tle rzeczonych staroci lepiej postrzegam niektóre wydania DVD (bitrate w okolicach 8 / 9). Jednak. Takich perełek posiadam mało. Musiałbym przewertować półki / pudełka, ale jest późno. Zatem z pamięci zapodam obiecane dwa / trzy tytuły.
1. „Matka Joanna od Aniołów” (1961). Rekonstrukcja.
2. „Nóż w wodzie” (1962). Rekonstrukcja.
3. „Psy” (1992). Rekonstrukcja.
1. W pierwszym wpisie nawiązałem do Twojej wypowiedzi, która dotyczyła obrazu zrekonstruowanego (na wcześniejszej stronie widać cytat).
2. Drugi posty uzupełnił pierwszy.
3. Mała podpowiedź – ile odnotowaliśmy krajowych edycji DVD po rekonstrukcji? Pomogę w razie problemu.
Na wszelki wypadek o czymś przypomnę.
Daras napisał:
Ziarno to ziarno. Jednak założyłem a priori, że na BD musi być ono lepszej jakości.
Mam nadzieję, że teraz zostałem lepiej zrozumiany.
P.S.
Na marginesie. Już jakiś czas temu dość przychylnie oceniłem rzeczone wydanie DVD.
Daras napisał:
Na tle rzeczonych staroci lepiej postrzegam niektóre wydania DVD (bitrate w okolicach 8 / 9). Jednak. Takich perełek posiadam mało. Musiałbym przewertować półki / pudełka, ale jest późno. Zatem z pamięci zapodam obiecane dwa / trzy tytuły.
1. „Matka Joanna od Aniołów” (1961). Rekonstrukcja.
2. „Nóż w wodzie” (1962). Rekonstrukcja.
3. „Psy” (1992). Rekonstrukcja.
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.