Eh, i pomyśleć, że sądziłem, że ten steel CIJ zejdzie raz dwa i dałem za niego dwa razy tyle w preorderze - dranie!
|
Ronin23 - Kolekcja
|
|
17-12-2014, 21:23
Snow fajny , ciągle walczę ze sobą , które ostatecznie wydanie wybrać. Jeśli chodzi o Video to Francuskie rządzi , ale brak subów do tych skośnych sekwencji będzie odczuwalny + cena za dostawę z Francji podobno boli. W USA mają angielskie napisy i cena naprawdę spoko ( 10 dolców plus wysyłka) , ale jest nieszczęsna blokada regionalna . Czekam jeszcze na wydanie UK , o którym na razie ani widu ani słychu , ale jak się pojawi i z obrazem , napisami będzie oki to kupuje bez namysłu. Jednak jeśli wydanie z UK nie będzie zadowalające to najtańszą i w miarę korzystną opcją w kwestii wartości kolekcjonerskiej będzie Steel z Niemiec
Unboxing >> YouTube
17-12-2014, 21:32
(17-12-2014, 21:13)Mefisto napisał(a): Eh, i pomyśleć, że sądziłem, że ten steel CIJ zejdzie raz dwa i dałem za niego dwa razy tyle w preorderze - dranie! Ceny spadają szybko,coraz mnie mam preorderów bo tak naprawdę prawie każdy Steelbook jest do kupienia(oprócz filmów Marvela).Co do CIJ to zakup w ciemno, słyszałem pozytywne opinie więc się skusiłem.
17-12-2014, 21:34
Ceny nie spadają szybko, po prostu zrobili nagle promocję na wszystko-wszystko. Po świętach wrócą pewnie do normy. Kolejne steele w preorderach zresztą już takie tanie nie są.
17-12-2014, 21:47
Bo steele nie są tyle warte,ale zawsze się znajdzie masa ludzi którzy kupią w dniu premiery,napiszą że limited edition,ultra limited,limited 2k itd i ludzie się rzucają.Sam czasami kupuje w dniu premiery ale coraz rzadziej,na GOTG nawet trochę zarobiłem bo spodziewałem się że rozejdą się szybko dlatego kupiłem 3 kopie w dniu premiery.
02-01-2015, 00:12
Zakupy świąteczne + prezenty + 2 wydania z starej kolekcji DVD EoT kupione na ebay'u za 20f,DOTPOTA z film-arena chyba za około 19f,JFK prezent ![]() Świetne wydanie T2
02-01-2015, 15:17
Pierwsze zakupy w nowym roku ![]() Polecam zwłaszcza The Guest,nie spodziewałem się za wiele po tym filmie a jestem pod dużym wrażeniem jak bardzo spodobał mi się ten film, plus świetny główny bohater i muzyka.
04-01-2015, 19:43
wow tyyyyle steelbooków ![]() Cold in July chyba sam sobie zamówię, bo bardzo lubię ten film, chociaż mało kto o nim w naszym kraju chyba wie. Zazdroszczę natomiast Snowpiercera, jedno z wiekszych pozytywnych zaskoczeń w minionym roku a steelbook świetny |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |

. Czekam jeszcze na wydanie UK , o którym na razie ani widu ani słychu , ale jak się pojawi i z obrazem , napisami będzie oki to kupuje bez namysłu. Jednak jeśli wydanie z UK nie będzie zadowalające to najtańszą i w miarę korzystną opcją w kwestii wartości kolekcjonerskiej będzie Steel z Niemiec