Grubo, to nawet nie jest 33 zł x 8. Może vat ci dodatkowo policzyli, ale ciężko to stwierdzić nie znająć wartości filmów.
|
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
|
04-08-2026, 22:21
75 i 54 czyli 129 GBP razem. Jutro napiszę do Rarewaves w tej sprawie, bo coś tam namieszali - pomijam już fakt że 3 grube wydania plus jedno zwykłe wrzucili do zwykłej koperty bąbelkowej, która nie wytrzymała obciążenia i PP wrzuciła to do worka foliowego, żeby się całość nie rozsypała. Nie wspominałem o tym, bo szczęśliwie nic się nie stało i nie ma uszkodzeń, ale ile można wyłącznie na szczęściu jechać. Tutaj pochwalę raz jeszcze wysyłkę z IMusic - konkretnie pakują i jest śledzenie. Będę tam zamawiał co ważniejsze wydania.
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥
Wczoraj, 06:34
(04-08-2026, 20:31)HAL 9000 napisał(a): Ja miałem przykrą niespodziankę na PP.Toś mnie wystraszył, tez czekam na przesyłkę z rarewaves, zobaczymy, jak u mnie będzie.
Wczoraj, 10:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 10:12 przez Mister Tadeo.)
(04-08-2026, 22:21)HAL 9000 napisał(a): 3 grube wydania plus jedno zwykłe wrzucili do zwykłej koperty bąbelkowejU mnie 2 wydania od Arrow (Porachunki, Zielona pożywka) też tak potraktowali. Koperta ledwo co była zaklejona, tak więc bez problemu można było ją otworzyć (bez jej uszkodzenia), a potem zakleić. Z filmami wszystko ok. Paczka z Austrii doszła po 13 dniach, zero opłat dla PP. Przyszła też do mnie paczka z USA, której wartość sklep oszacował na 15$ (w środku było 5 soundtracków na CD). Do zapłaty miałem 49 zł dla PP.
Wczoraj, 11:51
(Wczoraj, 10:12)Mister Tadeo napisał(a): Przyszła też do mnie paczka z USA, której wartość sklep oszacował na 15$ (w środku było 5 soundtracków na CD). Do zapłaty miałem 49 zł dla PP.Ale oni liczą od kosztu przedmiotu i wysyłki, wiec zapewne więcej niż 15$ było
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości |