20-05-2025, 18:20
(20-05-2025, 07:37)sebas napisał(a): Tylko że na to, to akurat wspomniane sklepy wpływu nie mają.Oczywiście sklepy jako takie nie mają, ale z powodu formy przesyłki z jakiej korzystają wyniknęły u mnie wspomniane dolegliwości. Zdecydowaną większość moich zamówień robię z Amazona i przesyłki zawsze przychodzą szybko i bezproblemowo, wiem co się z nimi dzieje. Jedyny mankament to brak zabezpieczenia, więc czasami się zdarzy mniej lub bardziej uszkodzona przesyłka, ale to też jest raczej marginalny problem u mnie.
Jeżeli chodzi o pre-ordery, konkretnie limitek, to też jest to pierwsza taka sytuacja u mnie. Ostatnio Jackie Brown i Paris, Texas przyszły normalnie zaraz po premierze. Jakieś Criteriony też zamawiałem z pre-ordera i nie było żadnych problemów i opóźnień.
Co do Fistfull of dollars to dostałem potwierdzenie, co ciekawe z Inpost o utworzeniu przesyłki i Arrow pobrało już kasę z konta, więc wygląda to dobrze. Generalnie znowu jest u nich na stronie dostępna limitka gdyby ktoś był zainteresowany.
Panasonic TX-55HZ1000E
Sony UBP-X800M2
Samsung HW-Q800A
Sony UBP-X800M2
Samsung HW-Q800A