(02-07-2026, 10:21)piti198 napisał(a): Właśnie coś się stało z rarewaves, bo paczki od nich dochodzą do mnie dłużej niż zwykle, nawet miesiąc trzeba czekać.
Też mam podobne doświadczenie, nawet jedną paczkę mi zgubili. Ale ponownie wysłana i najnowsze zamówienie doszły już do mnie w 2 tygodnie.
(02-07-2026, 11:09)NWWStation napisał(a): Widzę, że amazon.co.uk już dolicza nowy podatek. W dodatku do każdego przedmiotu w zamówieniu, bo wszystko pewnie ślą oddzielnie. Cudownie.
No i w tym momencie te promocje ichniejsze faktycznie przestają się opłacać. Chyba trzeba się pożegnać z wyspami w takim razie.
Hm, ja ostatnio zamówiłem sporo tytułów bezpośrednio od Arrow (Mortal Kombat, Jackie Chany, Audition, Spaceballs i box Dollarsów). Wszystko elegancko dotarło na chatę bez dodatkowych opłat, procedur itp.
Nadawca na paczkach to: "G3 WORLDWIDE MAIL EUROPE".
Według info z śledzenia paczki online:
- wysłano z: HOUNSLOW, TW5 9QA, GB
- odprawa celna: BREDA, NOORD-BRABANT 4817 BR, NL
Miał ktoś problem z przekierowywaniem paczek od Arrow do paczkomatu? Czy jak paczka trafi już do Polski to bez problemu będę mógł to zrobić?
Zaczęli wysyłać To Live and Die in LA. Ciekawe czy coś naliczą dodatkowo.
Na paczkę z rarewaves też czekam. Wysłana 17.06, więc powoli powinna dochodzić.. może jeszcze po staremu mnie potraktują. Widzę, że cały czas paczki od nich giną, żenada.
(02-07-2026, 11:57)Mefisto napisał(a): No i w tym momencie te promocje ichniejsze faktycznie przestają się opłacać. Chyba trzeba się pożegnać z wyspami w takim razie.
Eureka wysyłka już 5 funtów
Radiance dolicza do każdego filmu 12,90zł