17-12-2016, 15:02
Mi kasa zeszła Z konta i 20 powinien kurier z DHL zawitac z przesyłka.żeby tylko nie przyszła uszkodzona przesylka :-) a raczej steelbook Zjawy :-)
|
Sklepy internetowe - wysyłka, opłaty itd.
|
|
17-12-2016, 15:02
Mi kasa zeszła Z konta i 20 powinien kurier z DHL zawitac z przesyłka.żeby tylko nie przyszła uszkodzona przesylka :-) a raczej steelbook Zjawy :-)
17-12-2016, 17:25
Ja dostałem na drugi dzień sms że paczka będzie 19/12, więc czekam niecierpliwie.
19-12-2016, 19:31
Paczka z amazon.de dotarła, idealnie zapakowana, steelbook w osobnym pudełku+folia zabezpieczająca. Jestem zadowolony.
19-12-2016, 21:50
Ja jutro odbierak z punktu odbioru.mam nadzieje ze tez będę zadowolony z zapanowania :-)
04-01-2017, 21:14
Pytanko, będe na dniach zamawiał pierwsze filmy z Zavvi.com, czy jest jakis kupon na pierwsze zakupy?? interresuje mnie pakiet Zabójczej Broni 1-4, dla potwierdzenia czy wszystkie części mają napisy pl??? drugim filmem będzie The Shallows 4K ( róznica miedzy steelem blu tylko 3funty) i czy obie płyty 4K i blu z tego wydania posiadaja napisy pl?? rozumiem że paczki dwie oddzielne przyjdą... :/ z góry dzieki
04-01-2017, 21:20
Masz 10% rabatu na pierwszy zakup. Wszystkie części zabojczej broni mają lektora i napisy pl.
(04-01-2017, 21:14)frantic85 napisał(a): Pytanko, będe na dniach zamawiał pierwsze filmy z Zavvi.com, czy jest jakis kupon na pierwsze zakupy?? interresuje mnie pakiet Zabójczej Broni 1-4, dla potwierdzenia czy wszystkie części mają napisy pl??? drugim filmem będzie The Shallows 4K ( róznica miedzy steelem blu tylko 3funty) i czy obie płyty 4K i blu z tego wydania posiadaja napisy pl?? rozumiem że paczki dwie oddzielne przyjdą... :/ z góry dzieki Jest kupon 10%- WELCOME10 Zabójcze mają polskie napisy Shllows mają polskie napisy (obydwa) Paczki przyjdą oddzielnie (często się zdaża, że w innych dniach) pzdr
04-01-2017, 21:28
Mała poprawka, kod rabatowy na pierwsze zakupy to: WELCOME.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela. The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Zavvi w ogóle z nowym rokiem pokasowało wszystkie kody i jest teraz posucha... Sam w przyszłym tyg stworzę chyba nowe konto aby uciułać trochę na rabacie
Unboxing >> YouTube
Ten kod na pierwsze zakupy na .com nie działa już od jakiegoś czasu. Za to kod powitalny działa (kupowałem tam około pierwszego) na niemieckiej stronie - "Willkommen"
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: adi90a, 11 gości |