29-03-2023, 21:44
Nie no, nie rób jaj. DD 2.0 to jest jednak kompletna porażka tej aplikacji.
|
SkyShowtime
|
|
30-03-2023, 07:45
Gdyby to chociaż było "normalne" 2.0, a nie z tragiczną kompresją dynamiki... Na głośnikach z TV czy komputerowych pierdziawkach za 200 zł może jeszcze to przejdzie, ale jak ktoś ma coś bardziej sensownego, to niech oczekuje dużego rozczarowania dźwiękiem. Chociaż z tego co się dowiadywałem to w niektórych tytułach zdarzają się dwie angielskie ścieżki dźwiękowe i ponoć ta druga jest bez kompresji dynamiki - nie trafiłem jeszcze jednak na takowe na LG.
31-03-2023, 10:01
Takie pytanko... kolekcja szybkich i wsciekłych u mnie to TYLKO pierwsza cześć Według katalogu powinna być większość... U mnie tylko nie wyświetla/wyszukuje reszty czy to ogólny problem?
31-03-2023, 10:37
Były wszystkie, ale jak teraz patrzę w aplikacji na androidzie w tel, to też widzę, że wyświetla jedną
08-10-2024, 15:40
Od 29 października wchodzi plan premium z treściami 4K UHD. Opłata za plan premium wynosić będzie 49,99 zł. Dla porównania, za plan Standard 24,99 zł, a cena oferty Standard z reklamami będzie wynosić 19,99 zł miesięcznie. Za: główna
08-10-2024, 19:01
Tak jak pisałem na PurePC, ten plan Premium nie będzie wspierał ani Dolby Vision ani Dolby Atmos (przynajmniej nie w momencie premiery, kiedyś będzie dodany, ale to na razie pieśń przyszłości). Poza tym osoby, które obecnie mają zniżkę -50% na plan Standard, nie będą mogły jej przenieść na plan Premium, więc przy ewentualnej zmianie wzrost ceny będzie największy, bo z 12,49 zł na 49,99 zł: https://www.purepc.pl/skyshowtime-premium-nowa-wersja-subskrypcji-vod-zaoferuje-w-koncu-tresci-w-jakosci-4k-ultra-hd
Kino domowe:
Telewizor: LG OLED 55C7V Odtwarzacz Ultra HD Blu-ray: Panasonic DP-UB820 Przystawka box: Apple TV 4K Soundbar: Sony HT-ST5000 (Dolby Atmos | DTS:X | Dolby Vision)
28-10-2024, 11:09
Od jutra startuje promocja na SS - pół ceny na zawsze na plan premium czyli treści w 4K (ale oczywiście tylko w treściach gdzie dostępne i bez HDR i innych wodotrysków) za 24,99 zł miesięcznie tak długo, jak nieprzerwanie subskrybujesz.
Takie pytanko, czy ktoś z Was próbował zmienić wielkość napisów w serwisie Sky i miał podobny problem? Na komputerze serwis mi na to nie pozwala, a w aplikacji tv (WebOS) w ogóle nie mam takiej opcji (chyba żem ślepy, ale tam gdzie teoretycznie powinna być, to nie ma). Jest na to jakieś rozwiązanie?
08-09-2025, 20:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-09-2025, 20:52 przez lovelybones.)
Ja oglądam SkyShowtime na Nvidia Shield TV i tam można ustawić świetne napisy. Swoją drogą jest to jedyny serwis streamingowy gdzie mogłem ustawić takie napisy jakie chciałem, Prime Video, Disney+, Apple TV to tragedia.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości |