16-10-2023, 11:25
Fatalna jest ta okładka Gremlinów.
|
slepy51 - mikro kolekcja
|
|
16-10-2023, 11:31
Ano, a i tak ciągle lepsza niż tego "Poltergeista"
Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature.
Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature.
01-11-2023, 12:18
Legia w potężnym kryzysie,oby właściciel nie podejmował nerwowych ruchów że szkoleniowcem bo uwazam,że gościu wie co robi i powinien wyjść z tego kryzysu obronną ręką
02-11-2023, 10:56
06-11-2023, 11:02
Taka kompozycja wyszła, że myślałem, że to jakoś crossover w stylu Freddie x Jason
Kino domowe
LG OLED 83 C3 Marantz SR 5015 Klipsch R-620F, R-51M, R-52C, R-41SA SVS SB-1000 Panasonic DP-UB820 Aktualna kolekcja UHD / BD / DVD
06-11-2023, 11:40
(06-11-2023, 11:02)pearlzfan napisał(a): Taka kompozycja wyszła, że myślałem, że to jakoś crossover w stylu Freddie x JasonObejrzałbym ![]() Napisz proszę jak Cujo w praktyce, bo też się przymieram
Z tego co widzialem na necie to chyba tylko na blu-ray.com koleś jakieś mocne wąty miał odnośnie tego nowego transferu, z kolei w innych miejscach go chwalili - ja bardziej bym się przychylił do tych drugich opinii, bo co tu można napisać innego poza wyswiechtanym "film nigdy nie wyglądał lepiej"? No nie wyglądał i taki jest fakt, jak jesteś fanem obrazku Teaguea to nie ma się nad czy zastanawiać tylko brać. Dla mnie to trochę podobny przypadek jak z tegorocznym 4K "Jaws 2" - piękne odrestaurowanie obrazu, które fani filmu z pewnością docenią.
06-11-2023, 15:04
Dzięki za opinię! Przesyłam punkt za polecenie Limbo - świetny thriller, który bardzo mi przypadł do gustu, nie żałuję zakupu, bo na pewno wrócę. Wizualnie takie połączenie Siedem i Blade Runnera.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |