22-12-2022, 18:59
To zdecydowanie nie jest aż tak dobry film, żebym się pchał z nim w takie wydania. Flash Gordon o niebo lepszy.
|
slepy51 - mikro kolekcja
|
|
22-12-2022, 18:59
To zdecydowanie nie jest aż tak dobry film, żebym się pchał z nim w takie wydania. Flash Gordon o niebo lepszy.
22-12-2022, 19:37
No dla mnie wręcz przeciwnie, jeden z moich ulubionych filmów lat 80-tych. Wysłane z mojego H8216 przy użyciu Tapatalka
Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature.
Byłby dużo lepszy gdyby nie poszli po taniości i nie przenosili 80% całej akcji na współczesne przedmieścia. Tak czy inaczej im więcej wczesnego Dolpha na półce, tym lepiej.
Nigdy nie widziałem*, ale dołączam do prośby preda895. Na komputerze strach otwierać twój wątek, tak wielkie wrzucasz te zdjęcia. *ale nie krytykuję, bo jednym z moich ulubionych filmów 80s jest "sequel".
No ja foty wrzucam na telefonie i tutaj wszytko jest normalnie, a nie chce mi się szukać stron gdzie można udostępniać zdjęcia żeby ładnie wyglądały też na komputerze. Jak coś macie to podrzućcie adresy. Odnośnie filmu to ja narzekałem na te przedmieścia i akcyjke na Ziemi jak miałem 5-6 lat i obejrzałem pierwszy raz "Masters of the Universe" w niemieckiej tv, zresztą do dziś pamiętam studio wystrojone żeby przypominało sale tronową z filmu i tron szkieletora. Mega pompa byla wtedy na tą premiere a dla mnie jako fana kreskówki wielkie oczekiwanie i równie duży zawód po obejrzeniu. Ale o dziwo po latach mi przeszło i teraz doceniam ten film za to czym jest i jak mi się go ogląda, a ogląda się zajebiscie. Dodatkowo ta cała akcyjka na przedmieściach to takie typowe 8-tisy, że nie wiem co mogłoby być tam wołającego bardziej, że film powstał w latach 80-tych właśnie - zdecydowanie ma to swój urok i klimat. Inna sprawa, że już wtedy Cannon chylil się ku upadkowi i ucinali te budżety cały czas, znana jest ta historia jak Goddard wbrew szefom studia w weekend nakręcił całą końcową walkę Szkieletora z He-Manem byleby tylko film miał jakiekolwiek zakończenie, bo studio wyciągnęło wtyczkę i kazało im się zwijać. Dlatego ja mimo wszystko patrzę na ten film trochę przychylniejszym okiem, choć zdaję sobie sprawę z jego niedoskonałości. Ale już Langella jako Szkieletor jest wg mnie fenomenalny, zresztą to dziś jego ulubiona rola; tak samo mam z soundtrackiem Billa Contiego, który jest rewelacyjny. No a magister Lundgren idealnie obsadzony w roli He-Mana. Zdecydowanie jest to jeden z moich ulubionych filmów w ogóle, jeśli chodzi o sam fun z oglądania.
Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature.
@Gieferg A teraz najlepsze ten masters del universo to te "słynne" hiszpańskie piraty jak ładnie potrafią wydać film... hehe podobnie jak crittersy.Tak czy siak wydanko jakościowo obrazowo świetne.
Oppo 10X / 20X - Auto zarządzanie napisami
Jeśli szukasz mod oprogramowania do Panasonic 150-450-820-9000, Oppo 93-95-103-105 napisz PW
He-Man rządzi, za dzieciaka pirat VHS w fatalnej jakości zdzierany był do granic wytrzymałości regularnie na moim Video-Sharpie. Od samego początku do końca mi się podobał, cały czas czeka na odpowiedni moment zakupowy. Z chęcią bym sobie go obejrzał z tym pirackim lektorem, hm za chugo nie mogę go sobie przypomnieć kto to czytał
Unboxing >> YouTube
![]()
Mam i ja ![]()
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |