To fajnie. Nie mam żadnych doświadczeń z X800. Napisz jeszcze czy możesz podłączyć odtwarzacz do jakiegoś wyświetlacza FHD, najlepiej z funkcją Deep Color. Mile widziany projektor. Miałbym zapytania dotyczące konwersji HDR - SDR, ale to późnym wieczorem (pracuję "zmianowo"). Generalnie urządzenie dostało w necie baty. Mam jednak wątpliwości czy w pełni zasadnie (?).
P.S.
(12-11-2019, 23:30)misfit napisał(a): Ze 100 razy było powtarzane, że WCG po konwersji do SDR to tylko u Panasa...
A OPPO 203 bo nie pamiętam?
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.
Jeśli pytasz o możliwość przesuwania w pionie oryginalnych napisów znajdujących się na płycie to AFAIK dopiero X800M2 oraz flagowiec X1100ES to umożliwiają.
Zmianę jasności oryginalnych napisów umożliwiają tylko Panasy (nie wszystkie).
Nie mam projektora, mam jedynie kilkuletni monitor FHD, ale zapewne bez funkcji Deep Color (cokolwiek to jest
X800 kupiłem za grosze z Amazona jako refurbished i jestem zadowolony, cichy, nie zacina się, odczytuje płyty, nie potrzebuje niczego więcej...poza napisami z usb, ale nikt mi nie chce Oppo 203 sprzedać xD