Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Pozostałe › Na luzie
« Wstecz 1 2 3 4 5 Dalej »

Sport

Opcje tematu
Sport
Offline bananek
Użytkownik
Liczba postów: 152
Reputacja: 4

10-12-2014, 00:21
Wątek pewnie zbyt popularny nie będzie, ale pomyślałem, że wrzucę kilka linków do ciekawych dokumentów sportowych (pochodzących głównie z serii 30 for 30). W wolnej chwili warto zobaczyć
Winning Time (historia rywalizacji Reggiego Millera z NY Knicks) - https://www.youtube.com/watch?v=z1O6pT0DHCU
Kings Ransom (kulisy transferu Waynea Gretzkyiego do LA Kings i jego wpływu na popularność hokeja w USA) - https://www.youtube.com/watch?v=9SmPq_l4u4M
This is Waht They Want (czyli Jimmi Connors i jego ostatnie US Open) - https://www.youtube.com/watch?v=kti_KoOmrTg
Race That Shocked the World (finał olimpijski na 100 metrów z 1988 z perspektywy jego uczestników) - https://www.youtube.com/watch?v=K_pJ7_j9Q2I
You don't know Bo (historia Bo Jacksona, który występował z powodzeniem jednocześnie w zawodowej lidze bejsbolowej i futbolowej) - https://www.youtube.com/watch?v=TRJxM3zBPlE

An old man dies, a young girl lives... Fair trade
Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu
Online Filmozercy.com
To jest reklama
Liczba postów: Spora
Reputacja: Najwyższa
Ta reklama nie jest widoczna dla zalogowanych użytkowników.

Reklama
Offline zemanek30
Nowy użytkownik
Liczba postów: 1
Reputacja: 0

01-02-2015, 14:11
Witam. Bananek super. Pozdrawiam serdecznie wszystkich

Odpowiedz
Offline whiteHussar
Użytkownik
Liczba postów: 217
Reputacja: 1

11-10-2015, 22:16
Jedziemy do Francji!!!

POLSKA

Wysłane z mojego MotoG3

Odpowiedz
Offline Sokal
Redaktor
Liczba postów: 952
Reputacja: 15

12-10-2015, 07:05
Piękne emocje :-)

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz
Offline meaner
Valar Morghulis
Liczba postów: 1,690
Reputacja: 77

12-10-2015, 13:32
Oj piękne. Big Grin
Trzeba przyznać, że Lewy to fighter. Nic tylko chuchać i dmuchać aby nie doznał kontuzji.

Ale potrzebujemy jeszcze jednego chociażby klasę gorszego napastnika. Wiem, że mamy Milika ale gdy go brakuje to Lewy zostaje sam i niestety musi wracać na naszą połowę a to już zabiera nam pole popisu pod bramką przeciwnika.

"You can breathe. You can blink. You can cry. Hell, they're all gonna be doing that" - Negan
Moja Kolekcja:☛ Klik
Mój Blog:☛ Klik
Odpowiedz
Offline Kapitan_kusiak
upierdliwiec
Liczba postów: 528
Reputacja: 8

13-10-2015, 08:43
Jak na mój gust jest za wcześnie aby otwierać szampana i ogłaszać święto narodowe. Potencjał by awansować do rozgrywek wielkiej imprezy (mistrzostw świata czy mistrzostw Europy), a przynajmniej by walczyć o awans w barażach, mieliśmy zawsze. Ale rzadko kiedy ten potencjał potrafiliśmy przełożyć na rezultaty. Niech pokażą w finałach, że potrafią chociaż wyjść z grupy a nie grać mecz otwarcia, mecz o wszystko i mecz o honor. Wtedy zasłużą na szacunek jakim darzę siatkarzy czy piłkarzy ręcznych.

W tych rozgrywkach zaskoczył wreszcie atak, z którym mieliśmy mega problemy po przestawieniu nas z 4-4-2 na 4-5-1 (czy 4-2-3-1). Graliśmy ciekawą ofensywną piłkę i to nam ratowało wiele punktów, bo obrona niestety dziurawa jak ser szwajcarski. Jeżeli udałoby się jeszcze zmusić naszych do częstszego strzelania z dystansu (wolne i pojedyncze strzały Krychowiaka to trochę za mało) i utrzymać formę napastników i skrzydłowych to może w końcu się uda coś na mistrzostwach osiągnąć.

A mówiłem sobie, że blu-raye będę rzadziej kupował bo droższe ... wot durak
Odpowiedz
Offline intheplace
Nowy użytkownik
Liczba postów: 1
Reputacja: 0

04-04-2019, 07:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2019, 08:57 przez intheplace.)
Swoją drogą, sport to bardzo wdzięczny temat do sfilmowania. W ostatnich latach mieliśmy m.in. "Strategię Mistrza" o Lanc'ie Armstrongu, "Kamienne Pięści" o Robercie Duranie, nawet jakiś polski film o niespełnionym piłkarzu (tytułu nie pamiętam). Nic nie pisze takich historii, jak samo życie.
Osobiście czekam, aż ktoś zrobi film na temat Michaela Jordana - bo jak przeczytałem biografię Lazenby'ego bodajże,  to mój szacunek do niego spadł prawie do zera. Straszny był z niego dupek... i pewnie dalej jest.
BTW może ktoś zna jakiś serwis, gdzie można znaleźć tytuły filmów okołosportowych? Wyszukiwarka na filmwebie raczej nie jest zbyt pomocna :O, może ktoś by założył i wypromował taką stronkę Wink Pod kątem długofalowej promocji to takie usługi jak https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/tarnow/ są bardzo przydatne. Kolega ma wypożyczalnię rowerów w Tarnowie i ręczy za skuteczność Afterweb.

Odpowiedz
Offline Ethan
Posting Freak
Liczba postów: 971
Reputacja: 37

04-04-2019, 07:53
Jordan po prostu BYŁ. Dla mnie zawsze tym najważniejszym był Scottie Pippen, którego pokarierowe losy chyba nie były szczęśliwe. No i Tony Kukoc. Po wielkich Pistonsach i wielkich Bulls srednio interesował mnie ten sport

Odpowiedz
Offline Pablo0909
Stały bywalec
Liczba postów: 732
Reputacja: 29

04-04-2019, 09:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2019, 09:08 przez Pablo0909.)
Obaj bez siebie chyba by nie istnieli Smile MJ rzucał, ale od kogoś dostawał podania. Tym kimś z reguły był Pippen. Wg. mnie, Scottie był niedocenianym, ale i nie do zastąpienia, zawodnikiem. Odwalał "brudną" robotę, żeby MJ mógł dojść do pozycji rzutowej. Chociaż... I tak było, że gdzie MJ stał, stamtąd oddawał rzut i wpadało Smile

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku