Logo
  • FORUM
  • FILMOSKOP
  • ZGŁOŚ OKAZJĘ
  • POMOC »
    • KOSZTY WYSYŁKI
    • BLU-RAY Z POLSKĄ WERSJĄ
    • PORÓWNYWARKA
    • OFERTY DNIA
  • FILMOŻERCY »
    • O STRONIE
    • WSPÓŁPRACA
    • KONTAKT

• Szukaj
  • Użytkownicy
  • FAQ
Posiadasz już konto?  Zaloguj się  lub    Stwórz konto
Logowanie na Filmozercy.com | Forum
Filmozercy.com | Forum › Wydania Blu-ray i DVD › Filmy
« Wstecz 1 2 3 4 5 ... 25 Dalej »

Star Trek - seriale i filmy - dyskusja o wydaniach

Opcje tematu
Star Trek - seriale i filmy - dyskusja o wydaniach
Offline fire_caves
Settling in
Liczba postów: 1,618
Reputacja: 117

09-09-2021, 09:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2021, 09:14 przez fire_caves.)
(09-09-2021, 08:37)Glaeken napisał(a):  fire_caves napisał(a):  
[...]ogłoszono datę premiery 4 sezonu "Discovery".
Z tego co wiem fani gwiezdnej wędrówki raczej nie przepadają za tym serialem a tu już 4 sezon ogłosili?
Zdania są bardzo podzielone. Zresztą... ucziciwie trzeba przyznać, że od czasu premiery TNG tradycją jest, że fandom podzielony jest w kwestii tego "czy ten nowy serial/film to jest prawdziwy Trek czy nie". Tworzą się grupy, które wyławiają najsłabsze punkty (a tych zazwyczaj w początkowych 2-3 sezonach nie brakuje). Obecnie obserwować to można na największych stronach poświęconych Trekowi, na FB, itd. Co ciekawe jednak, lata po zakończeniu produkcji, wszystkie seriale są oceniane znacznie lepiej niż w trakcie ich premierowej emisji. Być może ma to swoje źródło w nostalgii, a może po prostu emocje opadają, albo kolejny serial okazuje się jeszcze gorszy Wink
Osobiście nie podchodzą mi te nowe produkcje, dla mnie Trek skończył się na DS9 Wink. VOY i ENT były straszliwie nie wykorzystanymi szansami. A produkcje wychodzące spod brody Kurtzmana są... ciężkie i przygnębiające, co moim zdaniem kłóci się z ideą tej marki. Wyjątkiem jest "Lower Decks", które trawię, choć zdaję sobie sprawę z tego że bezczelny skok na kasę wykorzystujący nostalgię za Trekiem lat 90-tych. Jednakże to, że ten serial jest lekki i momentami zabawny (rzadko, bo rzadko ale zawsze) dodaje mu w moich oczach przynajmniej jedną gwiazdkę.

(09-09-2021, 08:37)Glaeken napisał(a):  amazon.co.uk
cena: £81.99
kw: £2.84
Łącznie: £84.83
Wychodzi ok. 448pln a więc taniej niż na amazon.pl. Wczoraj mi wysłali.
A 8,50 doliczyłeś? XD

Odpowiedz
Wyślij ten wątek znajomemu

Wiadomości w tym wątku
Star Trek - seriale i filmy - fire_caves - 09-06-2021, 15:34

Użytkownicy przeglądający ten wątek:   1 gości

•  Wróć do góry
  •  Kontakt
  •   Tanie filmy, okazje, przeceny, społeczność filmowa - Filmozercy.com | Forum
  •  Wersja bez grafiki
© Rush Crafted with ❤ by iAndrew
Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Tryb normalny
Tryb drzewa
Pokaż wersję do druku
Subskrybuj ten wątek
Dodaj ankietę do wątku