(22-10-2021, 08:10)fire_caves napisał(a): Tak, niestety. Ponieważ jednak na tym forum prym wiodą "wydaniożercy" a wiele osób preferuje steelbooki, to może to być dla nich interesująca propozycja.Hm... szału nie ma. Taki znany klasyk sci-fi powinien być wydany w 4K, tym bardziej, że niedawno na ten format zawitały kinówki z Kirkiem-Shatnerem.
Obok w/w z utęsknieniem wyczekuję premiery na tym nośniku kompletu sezonów Z Archiwum X oraz Expansów.
EDIT 05.11
Skończyłem oglądać 2 sezon Star Trek: Discovery i musze powiedzieć, ze zaczyna mi się podobać ten serial. Pierwszy sezon trochę męczyłem, być może przyzwyczajałem się do sporej ilości nowości. Drugi sezon o wiele lepszy... z wieloma nawiązaniami do pewnych elementów znanych z innych seriali z uniwersum ST (nawet tych bardzo starych - oryginalnych
). Podobało mi się to... poza Spockiem... jakoś mi nie leży ten aktor. Zabieram się za trzeci 
Z ciekawości zajrzałem na oceny poszczególnych sezonów na rotten tomatoes i... jestem w szoku. Rozbieżność między ocenami fanów a krytyków jest ogromna! Cyżby jednak fani nie polubili serię Discovery?
Moje aukcje na OLX